Green & Lace

SI MODA ASU JUNE16 2015 7

Yleensä vietän “äiti vapaapäivääni” viilettäen asioilla, nähden kavereita tai pyörien kaupungilla. Eilen kuitenkin pyhitin päivän levolle (ja okei hieman yrityksen kirjanpidolle). Nukuin kuin vauva 5 tuntia putkeen keskellä päivää. Herätessä olo tuntui jo paljon paremmalta. Taas tuli siis todistettua, että uni on se paras lääke taudin häätämiseen. Vielä on useampi päivä lääkekuuria jäljellä, mutta parempaan suuntaan ollaan ehdottomasti menossa. Urheilemaan en ole päässyt pariin viikkoon ja sekin alkaa jo tuntua kropassa. Sen suhteen täytyy kuitenkin nyt olla ekstra varovainen ja malttaa, kunnes sitä ollaan taas täysin terveenä.

Lupaan että tämä oli viimeinen sairaskertomus vähään aikaan ja huomenna näpytellen tekstiksi jotain aivan muuta. Kuvissa näkyvä asu napattiin viikkoa ennen lomalle lähtöä ja sen kyllä huomaa kalpeasta hipiästä. Onneksi tilanne on tällä hetkellä hieman suopeampi hameiden ja shortsien käyttöä ajatellen. Nyt kun vielä saataisiin lämpöiset kesäkelit, niin viilettäisin ulkona paljain säärin joka päivä. Kuvissa näkyvä shortsipari, alle 10 euron alelöytö tammikuulta, on yllättäen osoittautunut aivan täydelliseksi hankinnaksi. Vihreä väri ja hempeä pitsi ovat mainio yhdistelmä.

SI MODA ASU JUNE16 2015 3SI MODA ASU JUNE16 2015 1SI MODA ASU JUNE16 2015 9 SI MODA ASU JUNE16 2015 5SI MODA ASU JUNE16 2015 4SI MODA ASU JUNE16 2015 16

shortsit/shorts H&M
kengät/boots TOPSHOP (Zaland0*)
neule/knit ZARA
takki/jacket BIKBOK
laukku/bag TIGER OF SWEDEN
aurinkolasit/sunnies RAY BAN
 
kuvat/photos: Sara/Tickle you fancy
(*saatu/gifted)
XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Kesäflunssa
  June 17, 2015

  Terveiset sinne täältä toiselta matkaflunssan uhrilta! Kesällä sairastalu on kyllä erityisen inhottavaa, mutta täytyy nyt ottaa rentoutumisen kannalta tämä itsensä parantelu niin ei tunnu niin ankealta maata sängynpohjalla.
  Mukavaa loppuviikkoa ja paranemisia;D

  • Kaisa
   June 17, 2015

   Nimenomaan! En muista koska olisin viimeks vaan makoillut ja katsellut telkkaria. Jollain tapaa sekin teki oikein hyvää 🙂 paranemisia sinnekin!

 • Lucy
  June 17, 2015

  En ole tainnut ikinä ennen kommentoida blogiisi ja siksi tämän kommentin antaminen tuntuu hieman ikävältä koska pidän blogistasi todella paljon. Mutta sanon asian silti, koska se pomppasi niin pahasti silmään tästä postauksesta ja jäi vaivaamaan.
  Toivoisin siis että hymyilisit enemmän kuvissa, nytkin viimeisissä kuvissa olet, varmaan tahattomasti, todella tympääntyneen näköinen ja siksi lukijallekin jää negatiivinen fiilis päälle. Tekään kun ette ole malli ettekä näissä kuvissa tietääkseni poseeraa mallina lehtiin, joten olisi kiva jos pitäisitte roolinne sellaisena kun se ymmärtääkseni onkin, ihminen joka haluaa tuoda päivän asuaan julki lukijoille.
  Siksi olisi kiva katsella päivän asu kuvia jossa hymyilisitte ja antaisitte samanlaisen kuvan itsestänne kuin tekstissännekin, positiivisen 🙂 nyt tästäkin välittyy lähinnä ristiriitainen fiilis, vaikutatte tekstissä herttaiselta mutta kuvista saa aivan toisenlaisen fiiliksen 🙂 hymynkään kun ei tarvitse olla suurieleinen. Silmistäkin sen voi huomata!
  Mukavaa juhannusta! 🙂

  • Kaisa
   June 18, 2015

   Kiitos, että kommentoit, vaikka palaute tosin hieman negatiivista olikin 🙂 Tai enemmän ehkä rakentavaa, ainakin näin omasta mielestäni. Näitä muokatessa mietin kyllä ihan samaa, että on hieman tympeät ilmeet, mutta menkööt. Kuvissa hymyileminen tuntuu hyvinkin luonnolliselta itselleni ja hymykuvia onkin täällä nähty ja varmasti tullaan näkemään jatkossakin 🙂 Näissä kuvissa ei ollut tarkoitus pidätellä erityisesti hymyä, vaikka ehkä siltä vaikuttikin. Joihinkin kuviin nauruilmeet eivät sovi, mutta kuten sanoit, hymyillä voi vaikka vaan silmillä ja siihen aion kyllä jatkossa kiinnittää huomiota. Mukavaa juhannusta sinne ja kiitos vielä kerran, että rohkenit kommentoida!

Previous
Italy photo diary