Grey harbour

SI MODA ASU MAY21 2015 6

Kuvasin alkuviikosta pitkästä aikaa asukuvat mieheni kanssa. Aiemmin 99% kuvistani oli hänen ottamiaan, mutta nykyisin kuvaan paljon enemmän ystävien, muiden bloggaajien kanssa miehen ollessa silloin minin seurana. Oli oikeastaan ihanan turvallinen tunne astua kameran eteen, kun kuvia otti henkilö, joka tuntee minut läpikotaisin. Ei tarvinnut montaa sanaa sanoa, kun hän oli jo ottanut sellaiset kuvat kuin halusin. Kuvauskemian lisäksi myös suora palaute toimii näin aviopuolisoiden kesken 😀 Sitä saa kyllä heti kuulla, jos jokin asento tai ilme näyttää typerältä.

Aiemmin kuvattiin niin paljon yhdessä, että välillä epäonnistuneiden kuvien tai esimerkiksi vaikeiden olosuhteiden myötä tilanne kärjistyi jos jonkinlaiseksi riidaksi. Tällä kertaa fiilis oli kuitenkin leppoisa ja taisimme molemmat nauttia tästä pienestä, hieman erilaisesta irtiotosta.

SI MODA ASU MAY21 2015 7SI MODA ASU MAY21 2015 8SI MODA ASU MAY21 2015 00

Tällä hetkellä olen valmistautumassa lähtöön / jo matkalla kohti päivän ensimmäistä etappia, josta matka jatkuu Korkeasaareen muun perheen liittyessä seuraani. Postaus tulee siis ajastettuna, koska olen tehnyt itseni kanssa pienen lupauksen; pitää koneen kiinni kaksi kokonaista päivää. Tämä siitä syystä, että kärsin tällä hetkellä melkoisen kovasta unenpuutteesta, joka näkyy ja tuntuu fyysisessä olossani. Syitä tähän on monia, mutta päällimmäisenä se, että olen tehnyt iltaisin/öisin niin paljon työhommia koneella, että unenmäärä ja -laatu ovat kärsineet. Nyt kroppa huutaa lepoa, joten otan pienen aikalisän tähän väliin. Huomiseksi olen kyllä ajastunut postauksen, eli blogi päivittyy normaalisti. Reaaliaikaista menoa voi seurailla Instagramista (@turunenkaisa).

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille!

SI MODA ASU MAY21 2015 9SI MODA ASU MAY21 2015 2

toppi/top BIKBOK (*similar HERE)
housut/pants LINDEX* (**similar HERE)
kengät/shoes ZARA (**similar HERE, HERE)
takki/jacket old (**similar HERE)
 
(*saatu/gifted)
(**postaus sisältää mainoslinkkejä)
XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Ilona
  May 23, 2015

  Kuulostaa vähän noidankehältä: halutessasi pitää vapaata joudut paiskimaan etukäteen hommia (yötä myöten?), jotta blogi ei hiljene vapaasi ajaksi. Uskon, että yksikään lukija ei pahoita mieltään jos blogisi elää hiljaiseloa muutaman päivän 🙂 kauhulla nimittäin seuraan tätä nykypäivän työelämää, jossa burn out on ennemmin sääntö kuin poikkeus, etenkin meidän tunnollisten naisten keskuudessa. Siispä jos tarvitset lepoa, ota sitä! Sehän juuri on parasta yrittäjyydessä, töitä voi tehdä silloin kun siltä tuntuu. Me kyllä ootellaan täällä, no worries! Mutta siihen asti: lepää ja nauti vapaistasi.

  • Kaisa
   May 24, 2015

   Tää on kyllä ihan totta 🙂 En onneksi tehnyt noita kahden edellisen päivän postauksia yötä myöten, vaan ne oli tehty jemmaan jo hyvissä ajoin. Olen samoilla linjoilla siinä, että totaalinen hiljaiselo ei varmasti olisi millään tavalla haitaksi. Varmasti tulen sellaistakin esimerkiksi nyt kesän aikana pitämään, jos siltä tuntuu. Itse olen nähnyt ja elänyt läheisen burn outin ja se on kyllä sellainen tila, johon en itse tahdo koskaan joutua. Mutta tunnollinen nainen kun koen olevani, on välillä hyvin vaikeaa löytää se raja oman jaksamisen kanssa. Yleensä se menee juurikin tuohon pisteeseen, jolloin kroppa ilmoittaa, että nyt seis! Kiitos kannustuksesta, yritän jatkossa ottaa lomapäiviä jo hyvissä ajoin 🙂

Previous
Salmon noodles