OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki/coat COS // college/sweater URBAN A* // kengät/shoes VAGABOND // huivi/scarf GINA TRICOT* // paita/shirt JC

(*saatu/gifted)

Vihdoin!! Se toimii! Vaikeuksien kautta voittoon. Jokin ennennäkemätön oikosulku oli kohdannut blogiani ja siksi korjaaminen vei näin pitkään. Väliin mahtui vielä sopivasti yksi pyhäpäiväkin. No mutta, se siitä aiheesta. Jatketaan vanhoilla tutuilla jutuilla.

Tässä nämä toiset asukuvat harmaan villakangastakin kanssa. Ensimmäinen “kaupunkiasuksi” ristimäni nähtiin täällä viime viikolla. Vaikka värimaailmat ja vaatekappaleet eivät eroa keskenään älyttömästi, on näissä ihan eri fiilis. Tämä on huomattavasti rennompi ja sopi hyvin sunnuntai-lounaalle anoppilaan. Kerrospukeutuminen on kyllä valttia koleassa säässä. Vaikka takissa ei tosiaan ole vuoria, ei vilu ehtinyt tulla, kun alla oli kaksi pitkähihaista. Pitkät villasukat pitivät myös nilkat lämpiminä.

Me kävimme äsken ystäväni ja tyttöjemme kanssa lasten joulukirkossa. Itselleni joulukirkko kuuluu perinteisiin samalla tapaa kuin kuusi, lahjat ja jouluruoatkin. Minusta on ihanaa istuskella kirkon penkillä laulamassa joululauluja. Tämä lasten joulukirkko oli juuri sopivan pituinen vajaa yksivuotiaille. Kauempaa ei ehkä olisi lapsien eikä äitien keskittyminen riittänyt 😀 Mutta kaiken kaikkiaan tämä oli ihana kokemus molemmille. Onnellisena katselin, miten mini tanssi ja taputti musiikin tahtiin. Kyllä se vain niin on, että pienten lasten kautta sitä löytää itsekin sen todelllisen joulumielen ♥

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Unohdinko itseni?