si-moda-asu-oct27-2016-5si-moda-asu-oct27-2016-2si-moda-asu-oct27-2016-6si-moda-asu-oct27-2016-1si-moda-asu-oct27-2016-7si-moda-asu-oct27-2016-8si-moda-asu-oct27-2016-3si-moda-asu-oct27-2016-4cashmere knit MARKS&SPENCER / leather jacket OAKWOOD* / pants H&M TREND*

shoes CONVERSE / sunnies LE SPECS / beanie ELLOS*

Sieltä se sitten iski. Harmaus, pimeys ja hyytävä tuuli. Kylläpä tuntui ikävältä, vaikka toki tämä oli odotettavissa. Itse asiassa ihmettelin jo, että eikö mini ole oikeasti tarvinnut päiväkodissa kuravaatteita vielä tänä syksynä ollenkaan? Oli kyllä kaunis ja ihanan kuiva alkusyksy.

Meillä alkoi tänään pieni syysloma ja ollaan vietetty sen ensimmäiset tunnit sängyn pohjalla ystäväni luona Helsingissä. Aamun juttutuokion jälkeen mini on katsonut hetken lastenohjelmia ja minä näpytellyt tätä postausta valmiiksi. Sade ropisee ikkunaan ja mietin pitäisikö sitä uskaltautua ulos. Onneksi sain eilen uuden sateenvarjon pressipäiviltä. Tällekin päivälle olisi tarjolla ohjelmaa, mutta katsotaan nyt mihin päädymme. Tekisi mieli viedä mini Kiasmaan tai Luonnontieteelliseen. Suosittelisitteko jompaa kumpaa?

Asusta sen verran, että harmaus on tehnyt tehtävänsä myös pukeutumisessa. Tällekin Helsinkireissulle tuli pakattua vain mustia ja harmaita vaatteita. Yläosaksi on viime viikkoina valikoitunut lämpöisiä villa- sekä cashmereneuleita ja alaosissa olen puolestaan suosinut väljiä culotteshousuja tai harmaita/mustia farkkuja. Näitä kuvia ikuistaessa tarkeni vielä tennareilla ja paljailla nilkoilla, mutta nyt on käytössä jo nilkkurit.

Pakko muuten todeta, että yli 5 vuotta ostamani kiiltonahkaiset Vagabondin nilkkurit ovat yhä ne parhaat kengät loska- ja kurakeleille. Traktoripohjan ansiosta niillä pysyy hyvin pystyssä ja kiiltonahkainen pinta hylkii likaa. Puhtaaksi ne saa ihan vain pyyhkäisemällä paperilla. Jonkin verran kulumaa niissä toki jo on ja jos tänä syksynä/talvena löydän jostain vastaavat uudet, niin niihin aion kyllä panostaa.

(*gifted)

photos: Sara Vanninen / edited by me

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Elina
    October 29, 2016

    Oi, kuvaa nuo kiiltonahkaiset ihmekengät tänne blogiinkin! 😉

Previous
Halloween Eggs