SI MODA DEC2 2015 7

Harmaiden kelien harmittelijoille pikku vinkki. Ottakaa kaikki ilo irti sen mystisyydestä. Näissä kuvissa on mun mielestä ihana, joskin aika melankolinen tunnelma. Ilma oli yhtä harmaata massaa, joten vastasin siihen valitsemalla lisää harmaata päälle ja kuvien taustaksi harmaan seinän. Yllättäen tämä yhdistelmä ei näyttänyt ollenkaan hassumalta.

SI MODA DEC2 2015 5SI MODA DEC2 2015 8SI MODA DEC2 2015 2

Hieman yllättäen myös pitkän takin ja leveälahkeisten housujen kombo toimi ilman, että tunsin oloni tätimäiseksi. Olen vannoutunut pillihousujen käyttäjä, mutta pakko kyllä sanoa, että leveillä lahkeilla saa ihanaa vaihtelua asuihin. Enkä nyt puhu niistä polven alta levenevistä 70-luvun farkuista, jotka eivät sitten loppupeleissä tuntuneet omilta minunkaan jaloissani. Vaan näistä liehuvista kangashousuista, joiden lahkeet ovat leveitä koko pituudelta.

Tällä hetkellä kaapista löytyy kahdet tämäntyyliset mustat housut, toiset pitkät ja juhlavammat ylipitkällä lahkeella (nämä kuvissa näkyvät) sekä toiset rennommat, lyhyemmällä lahkeella (kuvia täällä). Kaksi eri lahkeen pituutta takaa sen, ettei tarvitse murehtia kenkien suhteen. Sekä tennari- että korkkariasuihin löytyy omat housut. Nämä ovat muuten oiva valinta myös sesongin juhliin. Mukavat, mutta silti näyttävät!

SI MODA DEC2 2015 4SI MODA DEC2 2015 0SI MODA DEC2 2015 1

Tämä päivä meni Helsingissä kuvaten ja työasioita hoidellen. Lähdin matkaan kukonlaulun aikaan ja nyt istun jo bussissa matkalla kotiin. Olen rehellisesti sanoen yrittänyt tänään neljä kertaa kirjoittaa tämän loppuun, mutta aina hommat ovat jääneet kesken. Onneksi tässä bussissa on ollut hyvää aikaa viimeistellä postaus. Nyt painan julkaise nappia, suljen läppärin ja lepuutan hetken silmiä musiikkia kuunnellen. Mukavaa keskiviikkoiltaa sinne!

SI MODA DEC2 2015 6SI MODA DEC2 2015 3

coat COS

pants LINDEX*

bag ALL SAINTS

belt GINA TRICOT*

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
#whyjoin