Hääjuhla-asu 1/3

Menin lupailemaan ennakkokuvia näistä tämän kesän hääjuhla-asuista, mutta niinhän siinä kävi, että niiden kuvaaminen jäi vain ajatuksen tasolle viikon ollessa todella hetkinen. Siirtykäämme siis suoraan ensimmäisiin asukuviin, jotka ovat tosiaan peräisin eiliseltä.

Kesän ensimmäistä hääparia saatiin juhlistaa aivan mielettömän upeassa ja helteisessä kesäkelissä täällä Kotkassa. Kuka olisi uskonut, että kesäkuun viikonloppuna on niin lämmin, että häihin voi huoletta lähteä naruolkaimisessa mekossa ja jättää pitkähihaset kotiin. En minä ainakaan. Näin kuitenkin tuli tehtyä ja ainoaksi ongelmaksi pukeutumisen suhteen muodostui se, jo heti alkumetreillä alkanut hikoilu, jolle ei meinannut tulla loppua edes yöllä 😀 Hiki virtasi reisiä pitkiä koko päivän ja voin vain kuvitella minkälainen soija oli pukuihin sonnustautuneilla miesvierailla ja sulhasella. Kuumalle kelille ja armottomalle hikoilulle osattiin kuitenkin nauraa koko porukan kesken, eikä kukaan ihmetellyt hikiläikkiä tai läpimärkiä paitoja.

Omassa mekossani ei varsinaisia hikiläikkiä ollut, mutta se oli aivan tuhannen rypyssä hikoilun vuoksi. Aina ennen ostopäätöstä varmistan vaatekaupassa, että eihän haluamani vaatteen kangas vain rypisty voimakkaasti. Näin tein tälläkin kertaa ja tyytyväisenä marssin kassalleparin nyrkkiin puristuksen jälkeen. Siinä kuivassa sisäilmassa tehdyn testin aikana en vain osannut ottaa huomioon tänä viikonloppuna vallitsevia sääolosuhteita ja sitä faktaa, että jaloistani virtaisi jatkuvasti nestettä satiiniselle kankaalle. Nämä kuvat on napattu kirkon jälkeen ennen hääjuhlaa ja rypyt ovat jo helposti havaittavissa. Yöllä kotiin lähtiessä mekosta ei olisi kehdannut ottaa enää minkäänlaista kuvaa, sillä se oli kaukana sileästä satiiniunelmasta.

Ensi viikonloppuna on sitten seuraavan hääjuhlan vuoro ja asun vaihto. Nämä kengät ajattelin kyllä ottaa mukaan, sillä kertaakaan ei tullut olo, että pitäisi vaihtaa tai ottaa kengät pois. Ehkä sitä on tullut jotain opittua teinivuosien korkeista koroista, eli siis sen etteivät ne ole minua varten.

Mitäs te tykkäsitte asusta? Oliko liian rento teidän silmiin? Itse halusin pitää tämän hääjuhla-asun hyvin simppelinä. Seuraaviin häihin olisi tarkoitus sitten pukeutua vähän näyttävämpään asuun ja nähdä ehkä hieman enemmän vaivaa myös hiuksien suhteen…

&Other stories mekko

Cult Gaia bag

Mango shoes

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kesähäitä ja maailman kaunein mekko
Hääjuhla-asu 1/3