Hääkuvauspaikkaa etsimässä

Lindex jeans

Zara hair clips & bag

Eilen hoidettiin taas hääasioita ja yksi tärkeä juttu to do-listalla oli hääkuvauspaikan löytäminen. Siskolle tulee kirkkoon ja hääjuhlaan kuvaaja, mutta olemme sopineet, että minä kuvaan aamupäivällä varsinaiset hääpotretit. Sitä varten metsästimme eilen sitten kuvauspaikkaa ja kävimme mm. tällä suloisella kukkapellolla, josta en ollut aikaisemmin kuullutkaan. Miksei kukaan kertonut, että Kotkasta (tai oikeastaan Pyhtäältä) löytyy tällainen aarre! Luvatta emme täällä kuvanneet, sillä pellolle on pystytetty ihan erillinen kyltti, joka kertooi, että siinä on lupa kuvata. Muutamat muutkin pellosta vihiä saaneet olivat eksyneet paikalle ikuistamaan tämän kukkaloiston.

Vaikka kukkapelto oli kaunis, niin hääkuvauspaikaksi sitä ei kuitenkaan valittu. Tämä väriloisto oli ehkä hieman liikaa hääparin makuun ja pellolla pörräävät ampiaiset olisivat saattaneet tehdä kuvaustilanteesta inhottavan. Onneksi muitakin ideoita on ja niistä varmasti löytyy hyvä paikka. Nyt kun vaan sää suosisi eikä tarvisi sadetta pelätä 🙂

ps. näissä muuten näkyy tuo IG:n puolella kriiseilemäni “harmaa” tukka, joka ei todellakaan näytä harmaalta näin auringonvalossa 😀 Parempia kuvia hiuksista ja päivitystä harmaiden kasvatusprojektista tulossa myöhemmin 🙂

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
 • janica
  August 7, 2019

  wau, mieletön paikka 🙂

 • Jules
  August 8, 2019

  Näyttää upealta! Saisiko tarkempia koordinaatteja paikasta, vaikkapa säpoon? 🙂 tuo voisi olla paikka lasten kuvaukseen, mikä on meillä ajankohtainen juuri nyt, kun vauvani täyttävät juuri kuusi vuotta.

  • kaisaturunen
   August 13, 2019

   Pahoittelut, että tulee vähän myöhässä, mutta siis Pyhtään Länsikyläntien varrella tämä 🙂 Ilmeisesti nyt pelto vetelee jo viimeisiään, eli hyvään aikaan käytiin kuvaamassa!

 • Helen
  August 11, 2019

  Vau! Ihana kukkapelto! Varmasti suosittu ja hyvä kuvauspaikka, mutta ne pörriäiset, ei…

  • kaisaturunen
   August 13, 2019

   Siis juuri näin 😀 ne pörriäiset… Yhtään kauempaan en olisi pellolla voinut seistä!

Previous
Kahden viikon kesäloma
Hääkuvauspaikkaa etsimässä