Haaveena mini Löyly

sweater GINA TRICOT / jacket and top ZARA / sunnies LE SPECS / shoes BILLI BI / bag MULBERRY

Kuten olen Talo-blogin puolella kertonut, on meillä aikomus rakentaa talon lisäksi jossain vaiheessa myös rantasauna. Rakentamisen ajankohta on vielä arvoitus, mutta asemakaavaan se on jo hahmoteltu. Jossain vaiheessa tämä saunarakennus tullaan siis joka tapauksessa tekemään. Koska haluamme kokonaisuuden olevan yhtenäinen ja myös rakennusvalvonta haluaa, olemme jo hieman miettineet millaisen saunan haluaisimme.

Meidän talo on tietyllä tapaa ulkoapäin aika klassinen sekä yksinkertainen, joten sauna tulee varmasti noudattelemaan osittain tätä samaa kaavaa. Ei kuitenkaan ihan täysin, sillä jos varsinainen talo on enemmän minun visiota kuin mieheni, niin sauna tulee olemaan toisinpäin. Teemulla on hieman skandinaavisempi ja suoralinjaisempi maku kuin minulla.

Saunan suhteen hänellä on kuulemma visio “minikokoisesta Löylystä”, jossa yhdistyy linjakas arkkitehtuuri, puu ja tasoerot. Itsekin fiilistelen tätä alkuperäistä upeaa rakennusta, joten en pistä ollenkaan pahaksi, jos inspiraatiot meidän tulevaan saunaan lähtee tästä. Mitään ihan perinteistä saunaa ei varmaankaan tulla rakentamaan, vaan jotain persoollisempaa on luvassa.

Persoonallisempi on myös tämä asu, jonka Hanna ikuisti viime viikolla aidossa alkuperäisessä Löylyssä kevätauringon porottaessa kirkkaansiniseltä taivaalta. Selästä solmittavaan bandeau-toppi collegepaidan päällä jakaa varmasti mielipiteitä, mutta itse ihastuin tähän pieneen asujen piristäjään totaalisesti. Olen pitänyt sitä jo useampana päivänä mm. toissa viikonloppuna ystäväni yllätyssynttäreillä huomattavasti juhlavammassa yhdistelmässä. Myös kauluspaidan ja tavallisen trikoopaidan päälle olen röyhelöistä pikkutoppia testannut ja toimii. Olisi hauska kuulla mitä mieltä te olette? Iskeekö tämä trendi ollenkaan? Nimenomaan paitojen päällä tämä on minusta todella veikeän näköinen, mutta sellaisenaan en näin pientä toppia pukisi (muuta kuin rannalle).

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

photos: Hanna Väyrynen / edited by me

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Elina
  April 3, 2017

  Huikea asu!!! Aivan mahtava ja passaa sulle kyllä aivan kuin nenä päähän! Mielettömän hieno ja inspiroiva yhdistelmä. Mietin jo, että hankkisinko itselle jotain vastaavaa, mutta rintavana joskin kuitenkin hoikkana naisena tällainen ei ehkä näyttäisi yhtä hyvältä kuin sinulla näyttää.

  • Kaisa
   April 4, 2017

   Voi kiitos!

   Kannattaa kyllä rohkeasti kokeilla vastaavaa toppia päälle. Oma toppini oli kaikkine röyhelöineen juuri passeli pienirintaiselle, mutta ehkä joku hieman erilainen malli sopisi isommalle povelle? Myös se mitä topin alle laittaa vaikuttaa hirveästi. esim.kaulupaidan päällä tämä näyttää aivan erilaiselta. Zarasta löytyy useita eri mallisia “pikkutoppeja”, joten suosittelen käymään ainakin kokeilemassa ennen kuin heität pyyhkeen kehään tämän suhteen 🙂 Usein käy niin, että kaikista jutuista löytyy aina lopulta se itselleen sopiva variaatio, vaikkei ehkä aluksi uskoisikaan. Itse olen aina vierastanut tiettyjä paitamalleja pienirintaisuuden vuoksi, mutta kun se täydellisesti istuva on osunut kohdalle, olen todennut, että ihan turhaan väitin ettei sellaiset minulle sovi.

   Mukavaa kevättä sinne 🙂

 • Sofia C.M Hellström
  April 4, 2017

  Vilka underbara bilder, soligt och härligt! Kram // Sofia i Zurich ( http://sofiacm.com )

 • Mia
  April 5, 2017

  Ihanan rohkeaa heittäytymistä ja leikittelyä vaatteilla. ? Itse en kyllä toistaiseksi lämpene täysin tälle tyylille. Hieman tulee vaikutelma että tissit väärässä kohtaa, jotenkin alhaalla ja pitkä selkä. Siitä huolimatta tykkää tavastasi kokeilla erilaisuuksia. ??

  • Kaisa
   April 5, 2017

   Haha 😀 ihana kuvailu. Tosin laajakulmaobjektiivilla voi myös olla vaikutusta asiaan. Kuvaan pian toisen asun, jossa toppi on kauluspaidan päällä, ehkä tissit on siinä oikeassa kohtaa 😀 Ihanaa päivää sinne!

Previous
Kevään suosikit alennuksessa