Habitare 2017 ja kuulumisia tontilta

Tällä viikolla oli tarkoitus kuvata uutta talovlogia ja päivitellä kuvia pystytysvaiheen etenemisestä, mutta ikävä kyllä pystytys alkaakin vasta kahden viikon kuluttua. Joudumme siis odottamaan vielä pienen hetken ennen kuin tositoimiin päästään. Tämä kaksi viikkoa tosin tuntuu suhteellisen pieneltä ajalta kaiken muun rinnalla ja oli tässä yksi hyvä puolikin. Nyt pääsen nimittäin itse konkreettisesti todistamaan pystytystä, kun en ole samanaikaisesti reissussa.

Taloblogin osalta tämä tosin oli kurja juttu, kun ei ole uutta materiaalia näyttää. Hätävaraksi napsin kuitenkin parit kuvat Habitaressa eilen ennen kentälle lähtöä. Ne saavat nyt toimia kuvituksena kuulumisille.

Ensi viikolla tontilla aletaan hahmottelemaan pihaa ja sitä varten pitäisi hieman tehdä suunnitelmia. Isoja kysymyksiä ovat mm. pihan korkeus suhteessa taloon, terassin koko ja korkeus. Täytyy luoda oma Pinterest taulu pihaa varten, sillä siihen en ole ehtinyt uhrata oikeastaan ajatustakaan. Tällä hetkellä piha on aika hurjan näköinen, kun siellä on kymmeniä suuria kiviä erilaisissa kasoissa. Uskomatonta miten paljon maatöiden kaivuussa niitä löytyikään. Niiden lisäksi tontilla on myös vanhan talon mielettömät perustuskivet, joita ajattelimme käyttää pihalla ”sisustuselementteinä”.

ps. Miten söpöjä olikaan nuo Habitaressa jaetut onnellisuuskortit

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Vamos