Habitaressa

Viime lauantaina tuli tosiaan vietettyä muutama tunti Habitare sisustusmessuilla. Me taisimme odottaa niiltä hieman enemmän, koska hämmästykseksemme lähdimme lähdimme kotiin tyhjin käsin. Eihän sieltä tietysti aina tarvitse ostaa jotain, mutta olimme aivan varmoja, että tulemme tekemään sieltä edes jonkin upean löydön. Kurkkupastilleja kummempaa emme kuitenkaan ostaneet. Täydelliset löydöt jäivät siis puuttumaan, mutta kivoja ideoita ja niitä “jotain tämän tyylistä voisin haluta” bongattiin useampia. Tässä niistä muutamia:

Tuolit:

Me molemmat havittelemme ruskeaa nahkatuolia uuteen kotiimme. Malli ja koko ovat vielä hyvin avoinna, mutta pehmeää ruskeaa nahkaa sen olla pitää! Saa nähdä onko se sitten perinteinen nojatuoli, lepakkotuoli, rahi, toimistotuoli vai mikä…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihastelin messuilla myös muita hieman erikoisempia tuolimateriaaleja. Näissä alla olevissa olisi varmasti pehmeä istuskella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pehmeiden tuolien lisäksi omaa sisustussilmääni miellyttää industrial henkiset tuolit. Puujakkarat metallijaloilla olisivat käteviä varatuoleja/pieniä pöytiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kokonaan metallinen tuoli sen sijaan olisi näyttävä ilmestys olohuoneessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valaisimet:

Hankintalistallamme ykkösenä ovat ehdottomasti valaisimet. Lampputilanteemme on tällä hetkellä niin olematon, että iltaisin täällä saa ihan tosissaan tihrustaa, jos haluaan löytää jotain. Olen ennen ollut aivan liian vaatimaton lamppujen suhteen, mutta nyt aion kyllä petrata sen kanssa. Hyvä valaistus tekee nimittäin paljon! Messuilla valaistukselle oli ihan oma osasto ja sieltä löytyi lamppuja joka makuun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Metallin sävyiset, erityisesti kuparilamput ovat tällä hetkellä minun ja varmasti monen muunkin suosiossa. Jonkinlaisen kuparilampun haluan asuntoomme hankkia, mutta varon hurahtamasta liian pahasti näihin “hetken trendeihin”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Makuuhuoneemme huonekorkeus lähentelee hulppeaa viittä metriä ja olemme molemmat yhtä mieltä siitä, että sinne on saatava näyttävä ja suuri valaisin. Ajatus kattokruunuista on pyörinyt mielessäni jo jonkin aikaa, mutta en tiedä haluaisiko sitä perinteisen kivillä varustetun kruunun vai jotain hieman erilaista? Tämän hankinnan kanssa voi vierähtää tovi, kunnes oikeanlainen ja budjettiin sopiva löytyy…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muita kiinnostavia juttuja messuilla oli mm. trashdesign. Oli upeaa nähdä miten luovasti materiaaleja oli otettu uusiokäyttöön ja saatu aikaan aivan mahtavia designeja “roskasta”. Itse olen sitä mieltä, että kaikkea ei tarvitse aina hankkia uutena, vaan pyrin tässäkin kodissa käyttämään hyödykseni vanhoja tavaroita. Aikomukseni on myös lähiaikoina kiertää kirppareita ja vanhantavarankauppoja, josko niistä löytyisi sopivia paloja uuteen asuntoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Loppuun vielä muutamat sekalaiset inspiraatiokuvat messuilta:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  

Kävittekö te Habitaressa? Löytyikö mielisiä juttuja?

 

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Autumn pastels
Habitaressa