Hair buns and girlie dresses

SI MODA ASU JULY31 2016 5Yksi kesän odotetuimmista viikonlopuista, joka vuotinen klassikko, Meripäivät ovat lopuillaan. Viimeiseen neljään päivään on mahtunut paljon tunteita, ystäviä, musiikkia ja hyvää ruokaa. Mietin juuri olenko koskaan elämässäni onnistunut missaamaan tätä kotkalaisten ylpeyttä, jota kai festariksikin kutsutaan, mutta mieleeni ei ainakaan tule yhtään välivuotta.

SI MODA ASU JULY31 2016 1SI MODA ASU JULY31 2016 4Täällä ollaan siis oltu joka vuosi, 28 vuoden ajan heinäkuun lopulla. Kiinnostuksen kohteet Meripäivillä ovat muuttuneet vuosien mittaan ja nyt on kai jonkinlainen ympyrä sulkeutumassa, kun olen palannut lähtöruutuun lasten Meripäiville. Siellä tuli lapsena vietettyä enemmänkin aikaa ja tänä vuonna sinne suunnattiin heti perjantaiaamuna minin ja ystäviemme kanssa.

Edellispäivänä oli jo piipahdettu paraatia katsomassa, mutta se visiitti päättyi lyhyeen, kun taivas repesi heti paraatin päätyttyä. Joku sanoi sen olleen klassinen Meripäivätorstain sade, koska sen jälkeen ei sadetta sitten enää tullutkaan. Kuten monina muinakin vuosina, tälläkin kertaa saatiin loppuviikko nauttia kauniista kesäkeleistä 🙂

SI MODA ASU JULY31 2016 2SI MODA ASU JULY31 2016 0SI MODA ASU JULY31 2016 6Kuvissa näkyvät asut oli meillä päällä nimenomaan tuona torstaipäivänä, mutta koska se reissu ei kestänyt tuntia kauempaa päätin pukea samat vaatteet seuraavanakin aamuna lasten Meripäiville. Olen aina rakastanut (malliltaan) tyttömäisiä mekkoja ja huomannut suosivani niitä myös minillä. Paras kesäasu syntyy nimenomaan tällaisen mekon ja tennareiden yhdistelmästä. Nutturalle sipaistut hiukset ovat siihen piste i:n päälle.

SI MODA ASU JULY31 2016 3SI MODA ASU JULY31 2016 7

MINI’S

dress & shoes H&M

MOM’S

dress ZARA / shoes SUPERGA* / sunnies LE SPECS

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kesän kuumin viikko