Hair panic

Ei löytyisi vapaaehtoisia taitavia hiustenlaittajia huomiseksi? Mekko löytyy, kengät löytyy, laukkukin löytyy, mutta pitää sitä kai itselleenkin tehdä jotain. Mun taidot juhlakampausten laittajana loppuvat siihen perus kiharapilveen ja “puoliponnariin”. Useimmiten se on juuri tuo jälkimmäinen: kampaat hiukset taakse, kiinnität korvien yläpuolelle jäävän osion pinneillä tai ponnarilla ja suihkit lakkaa. Olisikohan aika kokeilla jotain muuta?

Keräsin muutamia kivoja pitkien hiusten kampauksia tähän. Huomiseksi ei ole mitään erityisiä kriteerejä, kunhan on sopivasti juhlava. Lisäksi toivoisin, että hiukset olisi ainakin osittain kiinni, etteivät ne eivät peitä mekkoa. Olisi ihanaa saada jotain erikoista: lettejä, iso nuttura, kieputuksia yms. Toiselle puolelle kurottu kiharapilvi olisi myös ihana, mutta mietityttää riiteleekö se yksiolkaimisen mekon kanssa. Blaablaah.

Katotaanko niin mulla on se puoliponnari taas. Luovuudelle hurraa huudot!

kuvat: uk hairdressers

XOXO
signature

What do you think?

11 Comments
 • kristiina
  March 15, 2012

  Tee siisti donitsinuttura keskelle päätä, itselläni on toiminut loistvasti ja sullakin kun pituutta riittää niin tulee varmasti hieno! Psilovefashion-blogin Linnulla oli tosi hyviä vinkkejä sen tekoon, käyppä kurkkaamassa :))

 • Minttu
  March 15, 2012

  Sulla on siis mekko, kengät ja laukku jo?? Lucky you… mulla olis tää päivä aikaa löytää joku ratkaisu – pitänee ryhtyä hommiin! ;D

  • Casey
   March 15, 2012

   No on, onneksi! Se on kyllä pieni ihme, koska oon yleensä aina niin myöhässä. Nyt kun vaan keksisi jotain tolle reuhkalle niin kaikki olisi hyvin. Huomiseen 🙂

 • Laura
  March 15, 2012

  Helppo jota olen itse soveltanut eri pannoilla ja aina vähän eri tavoin on esim. Pupulandian Jennin blogista löytyvä kampaus. Eli panta päähän, sitten vaan kiuputelet hiukset joko ala tai yläkautta pannan avulla kiinni..löysempi tai kireämpi, kihrapohjalla tai ilman ja aina on tullut erinäköinen muta silti kiva juhlakampaus! Ei oo liian vakava mutta kampaus kuitenkin..:)

  http://pupulandia.indiedays.com/2011/09/18/syksynpunaiset-huulet-ja-keijutukka/

 • Maria
  March 15, 2012

  Tsemppiä kampausideoiden keksimiseen. 🙂 Ei liity aiheeseen, mutta olisko sulla noiden viime viikolla postaamiesi sitruuna-lakritsimuffinssien ohjetta? Näyttävät herkullisilta!

 • Emma
  March 15, 2012

  Heips!

  Ihana blogi sulla, todella hienoa kädenjälkeä töissäsi! 🙂 Sitäpaitsi sulla on ihana tyyli!

  Vestonomi opiskelut ovat unelmissa. Mulla onkin hakuprosessi nyt päällä. Se vaan että olen ihan jumissa ennakkotehtäväni kanssa. En tiedä yhtään mitä meiltä hakijoilta odotetaan. Miten antaisit vinkkiä kun toisena tehtävänä on piirtää/maalata poika talvisessa maisemassa.. Onko oltava ihan mestari maalaamisessa vai arvostetaanko niitä laskettelu vaatteiden kaavojen esille tuomista tärkeämpänä? Millaiset omat työt olivat, koitko piirtämisen hankalaksi?

  • Casey
   March 15, 2012

   Moikka 🙂 ja kiitos! Mä voin ihan suoraan sanoa, että mun maalaus oli jotain aivan järkyttävää 😀 ja jos nyt sen näkisin niin nauraisin varmaan itseni kuoliaaksi. Eli ei tarvitse olla mikään taiteilija, vaan huomattavasti tärkeämpiä ovat juurikin kaavat yms. Itse panostin niihin ja toivoin kädet ristissä, ettei mun piirustuksille naurettaisi! Tämä ei kuitenkaan ole mikään taiteilijakoulu joten ei hätää. Tsemppiä!

 • Epona
  March 15, 2012

  Saara Sarvaan blogissa oli joskus tällaset tutoriaalit:

  http://www.lily.fi/juttu/kesahiukset-2011-ja-helpot-kampaukset-jokaiseen-pituuteen

  Vaikka ne onkin sellasia rentoja kesäkampauksia, niin noista leteistä saa helposti juhlavammat. Ja molemmat on oikeasti helppo oppia nopeasti. Ite katoin videot ja opin molemmat letitykset parissa minuutissa.

 • Pärpi
  March 15, 2012

  Moi! Jos sulla on yksiolkaiminen mekko, ni mites olis löysä kiharanuttura niskaan ja muutamat kiharat hiussuortuvat kasvoja kehystämään? Nutturaan saat helpoiten holkin, kun vedän tummat (mahd.paljon omien hiusten väriset) sukkahousut “rinkulaksi” useempaan kertaan ja sisälle pumpulia. Kiharat tee vähän sekaisiksi, sen jälkeen ponnari niskaan. Sukkahousuholkki (hauska sana :D) ponnarin ympärille, ja siitä lähdet laittamaan pinneillä suortuvia kiinni. Vaihtelua saa, jos laittaa esim. kolme ponnaria niskaan vierekkäin jolloin nuttura tulee ns.leveemmäksi. On tosi iisi tehdä ja todella näyttävä. Varsinkin jos tosiaan laitat ponnarin vähän löysän näköisesti ja jätät hiussuortuvia kasvoja kehystämään 🙂

 • Snii
  March 15, 2012

  Jos ei ole entuudestaan tuttu niin tänne tutustumaan: http://thebeautydepartment.com/. Monenlaisia ohjeita hauskoihin hiusjuttuihin kuvien kera. 🙂

Previous
3 x pastel jeans outfit
Hair panic