si-moda-random-10-2016-3si-moda-hair-balayage-lob-2016si-moda-random-10-2016-1

Tällä kertaa ei puhuta hiustenlähdöstä, vaan fiilistellään ihan vaan tulevaa kampaajakäyntiä ja pohditaan ääneen mitä siellä voisi oikein tapahtua. Edellisen kerran istuin kampaajan penkkiin lähemmäs kolme kuukautta sitten ja voitte vaan kuvitella minkälaisessa kunnossa pehkoni on (apua :D). Sen lisäksi, että juurikasvu on ihan laittoman pitkä, on tähän väliin mahtunut myös yksi aurinkoisempi reissu, joten hiusten latvat ovat vaalentuneet oikein kunnolla. Se ei sinänsä haittaa, koska minua hieman harmitti, että viime kerralla luonnollisesti syntynyt liukuvärjäykseni värjättiin piiloon.

Tyviväriksi tulen varmasti valitsemaan saman minkä viimeksikin, koska se on sopivan lähellä luonnollista väriäni. Tai siis sitä väriä, joka minulla joskus nuorempana oli. Nyt olen ihan aikuisten oikeasti harmaantunut niin pahasti, että en voi omaa väriäni takaisin kasvattaa. Tai voin, mutta se on sitten harmaa, ei maantienruskea, vaan kunnon valkeanharmaa. Se, miten se on mahdollista alle kolmekymppisenä, niin sitä en tiedä. Hyvin todennäköisesti “vika” on kuitenkin geeneissäni, koska myös mm. serkut (terkkuja vaan :D) ovat kolmekympin tienoilla harmaantuneet. Vielä en kuitenkaan ole valmis mummolookkiin enkä koe, että minulle harmaaväri sopisi, oli se sitten miten trendikäs tahansa.

Värjätyllä tukalla siis mennään ja nyt olenkin pohtinut, että pitäisikö tätä luonnolista liukuväriä hieman korostaa? Inspiraatiokuvia etsiessäni törmäsin Pinterestissä Balayage-väriin, joka viime keväänä kasvoi varmasti yhdeksi isoimmaksi hiustrendiksi. Periaatteessa minullahan on jo tämä “pehmeä ja luonnollisen näköinen liukuvärjäys”, jota Balayagella tarkoitetaan, mutta ehkä kampaaja voisi tuoda sitä vielä paremmin esille ja sävyttää hieman viileämmäksi? Lähtötilannekuvasta huomaa, että omat hiukseni muistuttavat tällä hetkellä eniten kollaasin alarivin keskimmäistä, jossa liukuvärjäys on erityisen pehmeä, lähes huomaamaton. Vaikka toisaalta pidän tästä tasavärisemmästä tukasta aivan älyttömästi, niin joku tuossa raidoitetussa Balayage-värissä houkuttaa. Tällä hetkellä ainoat raitani löytyvät ihan etummaisista hiuksista (nekin auringon tekemät), mutta mitäs tuumitte pitäisikö niitä tehdä/jättää muuallekin?

Balayage-värin lisäksi jostain kumman syystä olen myös alkanut miettiä pitäisikö sitä pätkäistä pituutta hieman pois. Tietenkin juuri silloin, kun sitä ollaan vihdoin päästy painajaismaisten kasvatusoperaatioiden jälkeen tilanteeseen, jossa voidaan jo puhua pitkistä hiuksista 😀 Tästä päähänpistosta “syytän” kyllä upeita LOB-naisia, joita ympärilläni on (mm. Sara, Alexa, Linda, Marianna ja Johanna!). Heidän hiuksia ihastellessaan on tullut tunne, että ei vitsit tuo pitkä bobi näyttää kyllä niin mielettömän raikkaalta. Omat hiukseni ovat kasvaneet Lobista ulos jo jonkin aikaa sitten ja vaikka leikkaaminen houkutteleekin, niin ehkä nyt on kuitenkin aika nauttia pitkistä hiuksista edes hetki. Näistähän minä olen haaveillut siitä asti, kun jouduin hiuket lyhyeksi leikkaamaan. Uskon, että vielä joskus tulee aika, kun haluan nämä pätkäistä lyhyemmäksi. Ja sillä kertaa se ei muuten pelota tai jännitä tippaakaan, koska tiedän, että myös lyhyempi malli sopii minulle ja osaan jopa laittaa sitä jotenkin.

Minkälaisista syyshiuksista siellä haaveillaan?

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Velvet pants