SI MODAHALLOWEEN 1

Kuinka teidän Halloween viikonloppu sujui? Täällä hyvinkin rauhallisissa tunnelmissa, vaikka tämän aamun olon perusteella ei olisi ihan uskonut. Heräsin nimittäin flunssan ja darran sekaiseen tunteeseen, kun joka paikkaa kolotti ja kurkku oli käheänä. Ruoan kanssa nautittu puoli lasia viiniä ei varmastikaan tätä aiheuttanut, joten syypää on todennäköisesti jo neljättä viikkoa on-offina jatkunut flunssa. En muista koska olisin viimeksi sairastellut näin paljon!

Joka tapauksessa olo oli aamulla karmea, mutta parin tunnin päiväunien ansiosta sain kammettua itseni sängystä ylös. Olo oli illalla niin paljon parempi, että kävimme vielä moikkaamassa kummityttöäni ennen hänen lähtöään takaisin pääkaupunkiseudulle. Näistä syistä tämän päivän postaus tulee tähän aikaan päivästä yöstä.

Tämä kuva on perjantain Helsingin reissulta. Käytiin minin kanssa pikaisesti Spaltin pressipäivillä ja bongattiin sieltä suloinen kuvauspaikka kurpisoineen. Siellä neiti viihtyikin koko visiitin ajan ja olisi halunnut kurpitsan kotiin mukaan. Ensi vuonna panostan kyllä enemmän tämän juhlan rekvisiittoihin ja järjestän ehkä jotkut juhlatkin. Tykkään teemajuhlista, mutta jotenkin tämä Halloween ei vielä aikaisempina vuosina ole valoittanut sydäntäni. Nyt sen sijaan katselin haltioituneena pieniä juoksevia luurankoja ja kummituksia. Vuoden päästä mekin pukeudutaan ja koristellaan kämppä hämähäkeillä, lepakoilla ja niille kuuluisilla kurpitsoilla!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
10 x I can’t do