Happy and tired

Kyllä on väsynyt mutta iloinen olo nyt, 3 tunnin yöunet takana, 5 tuntia kirpparilla, kivasti rikkaampi lompakko kuin aamulla ja kädessä lauantai herkut. Kiitos kirpparikävijöille, jos luette tätä. Pöytä oli aika kivasti siivottu parhaista paloista jo yhdeksältä ennen Valtteri aukeamista:D Olisi pitänyt varautua suuremmalla valikoimalla, sillä kysyntää riitti:) Nyt tiedän ja uusinta keikkaan tullaan varmasti tekemään! Aamun kirppariasusta ei ole kuvaa, mutta samoilla shortseilla mentiin iltapäivällä, tosin aamulla hiukan rennommin yhdisteltynä.
Uusi Sferan jakku pääsi käyttöön ja tykkään siitä huiiimasti vielä enemmän kuin kaupassa:) Jakku sai mut tänään pohtimaan ostaisiko sittenkin vihreän talvitakin! Muutaman vaihtoehdon olen jo löytänyt ja voisin vilauttaa niitä täällä jos teitä kiinnostaa:) Loppuun vielä eilispäivän synttärisankaria <3:
Tänään oli ensin aikomus suunnata kavereiden kesken ulos, mutta kun sisko päätti ottaa pikalähdön espanjaan niin jäin itse viettämään ihanaa koti-iltaa Teemun ja hyvän ruoan parissa <3!
Hauskaa lauantaita kaikille!
xoxo
Casey
XOXO
signature

What do you think?

12 Comments
 • Emilia
  August 21, 2010

  hei onko noi shortsit (teko)nahkaa? Mistä?? 😀

 • Casey
  August 21, 2010

  Emilia, tekonahkaa on ja hennesiltä:)

 • AnsQ
  August 21, 2010

  Aaa noi on ne hennesin shortsit! Mäkin katoin niitä ja ostan sitten kun oon rahoissa..eli en ikinä:DMiten toi koira sammutti ton kyynttilän vai sammutoitteko te? :DVois tonne nukkumaan mennä että tota juu

 • Casey
  August 22, 2010

  AnsQ, joo ne ne on:) Etin pitkään hyviä ja lopulta päädyin noihin hyvän istuvuuden takia vaikkakin noi on nähty ehkä joka toisella jo:D ja totaa me sammutettii kynttilä:DD se täytti vasta 1-vuotta joten ehkä ens vuodeks opetetaa se puhaltamaan!

 • Anonymous
  August 22, 2010

  ihanat kuteet sul! hei mietin et mikä kamera merkki sul on?

 • Casey
  August 22, 2010

  Anonyymi,kiitti:) ja olympus tällä hetkellä!

 • Anonymous
  August 22, 2010

  Oletko suomenruotsalainen? Oletko käynyt ruotsalaisen koulun kun siskosikin käy sitä kuulemma?

 • Casey
  August 22, 2010

  Anonyymi, en ole en vaikka kotona joskus puhutaan ja sisko tosiaan käy ruotsinkielistä koulua.Oisin itsekin käyny ellei aikoinaan Kotkassa ruotsikielinen tarha olisi ollut etusijalla niille jotka oikeasti oli suomenruotsalaisia!:)

 • Anonymous
  August 22, 2010

  muiii, ihana blogi ja ihana sinä! mistä sun kengät?

 • Ella
  August 22, 2010

  nyt mua harmittaa tosi paljon kun missasin sen kirpparin, tää neiti nukkui pommiin ja kirosi kun piti lähteä töihin Valtterin sijaan. Tosi kivat kengät muuten, saako tiedustella ostopaikkaa? 🙂

 • Casey
  August 23, 2010

  Anonyymi, kiitti:)viime vuonna ostin dinskosta!Ella,voiei :/ no ollaan kyllä menossa uudestaa kunhan saadaan uusi satsi kasaa:) kengät viime vuonna dinskosta!

 • Anonymous
  August 23, 2010

  Hei voisitko linkittää lookfantastic.com sivulta suoristimen jonka tilasit? Olisi kyllä mahtavaa! Pistäisin itselleni samanlaisen.

Previous
Menestysmekko
Happy and tired