Happy Valentine’s day

SI MODA HAPPY VALENTINES DAY 2015 01

Hyvää ystävänpäivää!

Me tulimme koko perheen voimin viettämään viikonloppua Kotkaan. Ystävänpäivän lisäksi taidetaan tänään juoda viivästyneet syntymäpäiväkahvit. Toivoin, että sisko olisi myös yllättänyt leipomalla. Saa nähdä onko toiveeni kuultu, kun täältä anoppilasta kohta kotia päin lähden. Onko teillä muuten tapana panostaa ystävänpäivään? Tuntuu, että tutuistani puolet panostaa täysillä lahjoineen sekä illalliseen ja puolet hyvä, jos muistavat koko päivää. Minusta pienet yllätykset ystävänpäivänä ovat kivoja. Kauniita kukkia, kortti tai vaikka jokin ihana ruokayllätys.

Tässä vaiheessa sitä ei ehkä ehdi enää aloittaa suurempaa leipomisurakkaa, mutta aina voi yllättää ystävän muutenkin. Esimerkiksi tämän helpon, mutta niin maukkaan ja suloisen välipalan voi valmistaa pienellä vaivalle omalle rakkaalle iltapalaksi (tai ihan itselleen, niinkuin minä tein :D). Tässä yhdistyvät tämän hetken yhdet suosituimmista blogivälipaloista eli avokadoleivät ja tuorepuuro. Avokadoleipiä olen kyllä syönyt iät ja ajat, mutta tuorepuuroon tutustuin nimenomaan blogien kautta. Alkuhämmennyksen jälkeen olen koukuttunut siihen pahasti. Oma makusuosikkini on tämä kyseinen yhdistelmä:SI MODA HAPPY VALENTINES DAY 2015 02

Avokadoleivät & tuorepuuro

1 pehmeä avokado / 2 palaa paahtoleipää / sitruunan mehua / ripaus suolaa

Muussaa avokado, purista sekaan tilkka sitruunan mehua ja lisää ripaus suolaa. Paahda leivät ja levitä avokadolevite päälle. Leikkaa paahtoleivistä sydämenmuotoiset veistä apuna käyttäen.

1dl kaurahiutaleita / 1dl Alpro kookosjuomaa / loraus luonnonjugurttia / 1 rkl chia-siemeniä /  1tl hunajaa / mustikoita / (Tarjoiluun esim. mustikoita & granaattiomenan siemeniä)

Mittaa ainekset kulhoon, sekoita ja anna vetäytyä tiiviissä purkissa, jääkaapissa muutama tunti (/yön yli).

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Denim