Helou, äsken lähti kolme suht tyytyväistä asiakasta mun sovituksesta ja huokaisin itse pitkään ja syvään. Yksi kaipaa vielä viimeistely mut muuten taitaa tää rumba olla ohi. Lauantaina on juhlat ja pitäisi vielä oma mekko saada kasaa:D Noh aloitan huomenna! Tänään mentiin ihana rennolla asulla, jota olen jo pitkään halunnut testata. Noi yllärihelteet vain pilasivat mun mahdollisuudet tunkea paksut saappaat jalkoihin.

Valkoinen pitsihöystetty mekko & bootsit:
Mitäs tykkäätte? Mä raaakastan kontrasteja ja tää on ihana kombo mun mielestä:) Huomenna on taas myynnit työharjoittelussa, saas nähdä teenkö löytöjä! Palataan huomenna siis!
xoxo
Casey
XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • Sandra - If it comes in pink
  May 25, 2010

  I like the black and white combination 🙂

 • Astrid
  May 25, 2010

  Epistä että siellä on helteet! Kivat bootsit! mistä ne on? Valkoinen ja chunky black on kyllä kiva yhdistelmä. Sulla on ihania ideoita ja kiva blogi. On harvinaista että jollain on kiinnostusta lähteä opiskelemaan sun alaa, nykyään kaikki tuntuu haluavan jonkun työn missä ei tarvitse käyttää käsiä. Ihanaa jälkeä kuitenkin tulee! Toivottavasti tämä kommentti ei nyt ollut liian sekava:)

 • Casey
  May 25, 2010

  Sandra-If it comes in pink, me too:)! thanks!Astrid, ei ollut sekava, vaan ihana kommentti:) Mä en olis voinu ajatellakaan mitään muuta kuin jotain "käsillä tekemisen" alaa. Kiitos paljon:) bootsit on Ruotsin dinskosta viime vuonna!

 • Life is better with Converse
  May 26, 2010

  I really like your blog!!!! very nice!!!;) xoxo http://lauramito.typepad.com/blog/

 • Anonymous
  May 26, 2010

  i think you are great.oikeesti.oot yks kauneimmista ihmisistä kenet oon ikinä nähnyt.

 • Casey
  May 26, 2010

  Life is better with Converse, thanks 🙂 !Anonyymi, voi kiitos:)

 • Annie
  May 26, 2010

  Voi EI! Nyt mun on PAKKO saada itekin valkoinen pitsimekko ja mustat buutsit!! 😀 🙁

 • PUSSAUSKOPPI
  May 27, 2010

  Voi Casey olet niin upea (:

Previous
Rentoiluasu
Hardsoft