Harmoniaa ja sitruuna limonadia

SI MODA SHOWROOM H&M 2013 SI MODA SHOWROOM H&M 2013 SI MODA SHOWROOM H&M 2013 SI MODA SHOWROOM H&M 2013 SI MODA SHOWROOM H&M 2013 SI MODA SHOWROOM H&M 2013 SI MODA SHOWROOM H&M 2013 SI MODA SHOWROOM H&M 2013 SI MODA SHOWROOM H&M 2013

Kävin ennen reissuun lähtöä kurkkaamassa h&m:n showroomilla uutta Conscious collectionia. Näiden mallistojen takanahan on ajatus kestävämmästä muotitulevaisuudesta. Malliston lisäksi paikalla esiteltiin uudet kierrätyslaatikot, jotka ilmestyvät myymälöihin vähitellen. Näin aluksi niitä nähdään Suomessa isommissa myymälöissä ja niiden sisääntulojen luona. Laatikoihin voi tuoda päivittäin max 2 pussia käytettyjä tekstiilejä kierrätettäväksi. Tekstiileillä tarkoitetaan mitä tahansa käytettyä vaatekappaletta eli ei vain hennesin omia. Se voi olla vaikka pariton sukka 🙂 itselleni tämä oli ainakin kiva uutinen, koska mietin aina kirppiksen jälkeen mihin viedä myymättä jääneet vaatteet. Samaten ne sukat joiden toisen parin pesukone on syönyt aion viedä tuonne.

Itse mallistosta sen verran, että se kuvastaa tämän hetkisiä fiiliksiä todella hyvin. Ihania tropiikin värejä, palmuja, kevyitä materiaaleja jne. Satuimpa juomaa juuri äsken sitruunalimonadiakin! Terveisiä Meksikosta xx

Ps. Netti toimii vaihtelevasti ja en ainakaan vielä ole saanut yhtään kuvaa ladattua tänne, joten reissu postaukset taitavat tulla sitten, kun päästään kotiin.

XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • Karoliiiiina
  March 4, 2013

  Ihanan freeshiltä näyttää vihreän värit! Tuo kaulakoru on tosi nätti, pitää kyllä käydä hypistelemässä =)! Mukavaa lomaa sinne lämpöön!

 • Emma
  March 4, 2013

  Viedäänkö vaatteet ilmaiseksi tuonne vai saako siitä jotain vastinetta? 🙂

  • Casey
   March 4, 2013

   Siitä sai muistaakseni jonkun n. 15% suuruisen alennuskupongin seuraavasta ostoksesta. Mun täytyy tarkistaa tämä tai jos joku tätä lukeva tietää niin korjatkaa 🙂 tuoduista vaatteista on tarkoitus käyttää osa uusien vaatteiden tekoon, osa jakaa sellaisenaan eteenpäin kierrätyksessä ja osa teolliseen käyttöön mm. turvavöiksi muistaakseni!

 • Mette
  March 4, 2013

  Yhdesta tuodusta pussista saa asiakas 15% etukupongin jonka voi käyttää yhteen normaali hintaiseen tuotteeseen =) etu on oikeesti aika mahtava jos on jtn roskiin menevää vaatetta kaapissa!

  • Casey
   March 4, 2013

   No melkein oikein muistin, kiitos tarkennuksesta! Mun mielestä tää on oikein kelpo “korvaus”, vaikka itse voisin kyllä tuoda tavaraa saamatta siitä mitään muuta kuin hyvän mielen 🙂

 • Celina
  March 5, 2013

  Hyvä idea Hennesiltä tuo kierrätys! Muutenkin ihanan pirteitä värejä tulossa 🙂

 • Laura
  March 5, 2013

  Voih miten kaunis koru ja tuo printtipaita on pakko saada!!! Voih tulisi kevät nyt hopi hopi <3

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

 • marsku
  March 6, 2013

  upeet nuo ekat korkkarit, voi että rakastan kevään värejä! <3

Previous
Ostoslistalla
Harmoniaa ja sitruuna limonadia