SI MODA ASU JAN 14 2013 4SI MODA ASU JAN 14 2013SI MODA ASU JAN 14 2013SI MODA ASU JAN 14 2013 6SI MODA ASU JAN 14 2013paita Monki* / housut & kaulakoru Zara / kengät BikBok* (*saatu)

Minulla oli alunperin tarkoitus kuvata tämä “jouluasu” Tahkolla, mutta flunssan iskiessä se jäi. Sen verran tämä kokopunainen vaatekerta jäi kaivelemaan minua, että päätin vetäistä sen tänään päälle uudemman kerran ja ottaa ne kuvat. Keksin myös vihdoin kotona paikan, jossa voin kylmällä säällä napata inhimilliset asukuvat. Valo tulee aika voimakkaasti sivulta ja hiukset näyttää oudon värisiltä, mutta ainakin asuista saa selvää.

Mitäs olette mieltä kokopunaisesta, onko liian jouluista?

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Maria
  January 14, 2013

  Hyvä jouluasuhan tuo on, koska kuitenkin tekstuurit ja hitusen myös punaisen sävyt eroavat toisistaan. Oot kyllä söppänä. 🙂

 • jasmin
  January 15, 2013

  Mulla on myös nuo zaran farkut mmustan ja ne on ihan älyttömän mukavat jalassa!

  Yksivärinen punainen asu – toimii!:)

 • Laura
  January 15, 2013

  vautsi ja noi housut on ah niin ihanat!! :–) Toimii kyllä kivasti tuo kokopunainen ja housujen tekstuuri tekee siitä vielä kivemman!

  http://meanwhileintre.blogspot.fi/

 • Suvi / Port Coton
  January 15, 2013

  Kauniita kuvia! Yleisesti ottaen en lämpiä yhden värin asuille (musta tietenkin poikkeuksena) mutta yllättäen tykästyin asuun hurjasti! 🙂 En oikein osaa sanoa miksi – ehkä vaatteiden istuvuudella, kauniilla siluetilla (löysä yläosa/tiukempi alaosa) ja viimeistelyllä (mustat sukat!) on asian kanssa jotain tekemistä. Ihana!

Previous
Vinkkejä?
Head to toe