Hei, hei koti! Hei hei Helsinki, pääkaupunkiseutu.

SI MODA KOTI TYÖPISTE 3

Me teimme loppukeväästä ison päätöksen myydä entisen rivitaloasuntomme ja toteuttaa tulevaisuuden suunnitelmamme jo nyt. Haave omakotitalosta merenrantatontilla on elänyt mielessäni jo vuosia. Sijainti on ollut tiedossa aina, mutta se minkälainen projekti ja milloin se mahdollisesti alkaisi ei ollut tiedossa vielä puoli vuotta sitten. “Sitten joskus” on toiminut ajanmääreenä meidän unelmalle. Lapsen syntymän jälkeen ajankohta tarkentui sen verran, että halusimme ehdottomasti muuttaa takaisin Kotkaan, lapsuudenmaisemiini ennen minin kouluun menoa.

 

IMG_7000 pSI MODA KOTI ETEINEN 2IMG_6929 pIMG_6757 p

Kuten tavallista, elämä ei mene niinkuin sitä on suunniteltu, vaan aina tulee yllätyksiä. Keväällä vyörymään lähtenyt lumipallo aiheutti sen, että kaikki tapahtui rytinällä ja nyt syyskuussa meistä tuli rivitaloasunnon omistajien sijaan merenrantatontin omistajia ja siihen kaupan päälle vielä vanhan hirsitalon omistajia. Huh! Heikompia on kirjaimellisesti hirvittänyt tämä tahti, mutta niin on minuakin. En silti ole sisimmässäni epäillyt hetkeäkään, etteikö tämä ratkaisu olisi oikea.

SI MODA KOTI SISUSTUS MAKUUHUONE 1SI MODA KOTI ETEINEN 3

Entisen kotimme myyminen sujui yllättävän vauhdikkaasti ja kivuttomasti. Se ehti olla markkinoilla kokonaiset kymmenen päivää. Myyntiä varten nappasin kodista tietenkin kunnon kuvat ja nyt ajattelin vielä näyttää ne täällä. Ihan vaan muistoksi siitä, mistä tämä tuleva projekti lähti liikkeelle. Muutenkin näitä kotikuvia on kovasti pyydelty, joten parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Sisustuksen puolesta jäätiin vielä hieman vaiheeseen mm. ruokatilan kalusteiden kanssa, mutta ehkä parempi näin? Tykkäsin tästä kodista kovasti, vaikka se samalla opetti minulle miten tärkeää on todella pohtia valintoja remonttivaiheessa, jotta ratkaisut miellyttävät silmää pitkään. Tämä tapaus toimiikin hyvänä pohjana meille tulevaa talonrakennusprojektia varten.

SI MODA KOTI TYÖPISTE 12

Kuten arvata saattaa, tämä täysin uusi osa blogiani tulee käsittelemään juuri tuota alkavaa projektia. Ensimmäinen postaus on nyt julkaistu, mutta jo huomenna on luvassa lisää! Kerron mm. tarkemmin mitä kaikkea tämä “kotiblogi” tulee pitämään sisällään 🙂

XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • tini
  September 4, 2015

  Ihanaa, onnittelut! Tulevia kotipostauksia odotellessa… 🙂

 • Minni
  September 4, 2015

  Onpa jänniä uutisia! Ihanaa, että pääsette jo nyt toteuttamaan unelmaanne, kerta mahdollisuus siihen tuli eteen. 🙂 Niihin kannattaa aina tarttua. Tsemppiä projektiin! Jään innolla seuraamaan tätä. Toivottavasti luvassa on jo pian kuvia uudesta kodista ja pihasta? 🙂

  • Kaisa
   September 7, 2015

   🙂 Näin on! Kuvia tulossa aina kun jotain uutta kuvattavaa on! Seuraavilla kerroilla mm. videomateriaalia, sisäkuvia talosta (kauniita sellaisia :D) ja kuvia pihamaasta, kun puut on kaadettu!

 • Viivi
  September 4, 2015

  Hei ihanaa! Onnea paljon uuteen kotiin, mielenkiinnolla jään seurailemaan teidän projektia! 🙂 Rakentaminen haaveissa itselläkin heti kun mahdollista.

  • Kaisa
   September 7, 2015

   Kiitos! Jos on jotain tiettyjä aiheita, joista toivoisit postausta, niin laita ihmeessä viestiä 🙂

 • Mikaela
  September 5, 2015

  Vautsi, merenrantatontti ja omakotitalo ois ihania! Onnea uuteen kotiin! 🙂

  • Kaisa
   September 7, 2015

   On kyllä melko uskomaton fiilis, varmaan vielä uskomattomampi kun joskus päästää sinne muuttamaan 🙂

Previous
Lace up dress