Hellevaatteita räntäsateessa

t-shirt ONLY / sunnies Q/A / hat ANNA FIELD

denim shorts TOPSHOP / striped top MISSGUIDED / beach bag MINT&BERRY / swimsuit ROXY

shirt dress SOMEDAY. / kimono TOPSHOP / sandals RIVER ISLAND

Ulkona satoi eilen lunta räntää, kun selailin nettikauppojen kesävaatevalikoimia. Tilanne ei olisi ollut laisinkaan hullunkurinen, jos oltaisiin eletty helmikuuta ja minä olisin varannut äkkilähdöt lämpöön. Mutta ei, vitsit nyt eletään jo toukokuuta 😀 Itse en ole jaksanut ryhtyä manailemaan kehnoja kelejä, vaan ottanut Pekka Puodan asenteen ja nauranut vedet silmissä. Ehkä tuleva reissu on myös onnistunut pitämään minut hyvällä tuulella lumituiskuista huolimatta.

Aloitin eilen jo hieman pakkauspuuhia hakemalla kesävaatelaatikon säilöstä ja käymällä ne läpi. Samalla pakkasin pois paksuimmat talvitakit, toivottavasti en joudu katumaan sitä. Mutta niin, reissun vaatetus alkaa olla jo selvillä ja pakkauslista kirjoitettuna. Mukaan lähtee ainakin…

 

Pari erilaista hattua/päähinettä. Olkihatut on hankala kuljettaa, mutta niin käteviä auringossa ja kivannäköisiäkin. Nämä kannattaa muuten aina kuljettaa käsimatkatavaroissa!

Paitismekko. Ryhdikäs, mutta kuitenkin rento, eli juuri passeli lomalle jossa yhdistyy rantaa ja kaupunkia.

Vaaleaa denimiä ja olat paljastavia paitoja. Voiko sitä kesäisempää yhdistelmää ollakaan?

Muutamat sandaalit. Etsin viime Italian reissulta kissojen ja koirien kanssa tuollaisia eri värisillä palluroilla varustettuja kesäkenkiä, mutta ei löytynyt. Nyt niitä on sitten tarjolla joka lähtöön.

Uimapuku ja ehkä parit bikinit. Uimapuvut tuntuu tähän aikaan vuodesta jotenkin paremmalta ajatukselta 😀

Ohut kimono uikkareiden päälle. Nää on niin käteviä!

Rantakassi ja sinne lukemista. Jospa vihdoin ehtisin lukea uuden Keplerin 🙂

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Rosa
  May 12, 2017

  Kannattaa pakata hatun sisälle huivi tms. niin se pitää paremmin muotonsa! Ihanaa reissua xx

 • Kipsu
  May 12, 2017

  Hyi yäk mikä inhottava banneri mulla äsken näkyi! Joku alien-leffan mainos, koko ruutu oli tummanpuhuva ja sun tekstit näkyi haalealla harmaalla, ja ei juurikaan erottunut taustasta. Jos tällainen meno jatkuu, niin bloginautinto on tiessään.

  Mainostettavat aiheetkin voisivat liittyä jotenkin blogiin. Sun blogin kepeys yms, ei mielestäni osu alien-leffan kannattajien kanssa yksiin.

  En tiedä oliko joku yksittäissattuma vai mikä lie, sillä kun avasin toisella selaimella niin tuota ei enää näkynyt. Mutta tämä pisti silmään, ja piti heti laittaa palautetta!

  • Kaisa
   May 13, 2017

   Hei hyvä että laitoit!! Kuulostaa nimittäin tosi karmivalta 😮 ja kuten sanoit ei ihan mene yksiin mun blogin sisällön kanssa. Pistän tästä viestiä eteenpäin 🙂 Kyllä sieltä yritetään blokata aina kaikki ei sopivat mainokset pois, mutta joskus joku pääsee läpi :/ pahoittelut siitä. Nämä teidän palautteet kuitenkin auttavat suuresti ja erityisesti jos kerkeää nappaamaan inhottavasta mainoksesta screenshotin ja lähettämään sen minulle, niin mainos pystytään parhaiten poistamaan. Mutta tästäkin oli jo suuri apu <3 Joten kiitos ja pahoittelen vielä lukukokemuksen epäonnistumista!

 • Kipsu
  May 14, 2017

  Tästäpä vielä kuvamatskua. Tosin nappasin kuvan Linda Juholan blogista, mut anyways fiilis varmasti välittyy. Sun blogissa ongelmana oli myös se, että tekstiboksit yms muuttuivat kaikki tummanpuhuviksi ja itse postauksen teksteistä oli hankala saada selvää.

  http://aijaa.com/SRCwxM

  Mutta kiva, että palautetta kuunnellaan ja siihen reagoidaan! Mukavaa viikonlopun jatkoa sinne! 🙂

  • Kaisa
   May 14, 2017

   Kiitos vaivannäöstä <3 !! Mä laitan kaikki infot eteenpäin 🙂 Ja hei ehdottomasti kuunnellaan, ei ole mitään järkeä panostaa blogin sisältöön jos ulkoasu tökkii 😀 Ei tänne kukaan tule silloin vaikka jutut ois kuinka hyviä.

Previous
Vinkkejä Kroatiaan?