Hello from Stockholm

si-moda-stockholm-3si-moda-stockholm-2si-moda-stockholm-1Terkkuja Tukholmasta! Saavuttiin tänne tosiaan eilen Saran kanssa aikaisella aamulennolla. Tarkoitus oli postata kuulumisia (ja pari muutakin juttua) jo aiemmin, mutta en ole ehtinyt/malttanut koneelle istuutua. Eilen illalla yöllä sain vihdoin läppärin auki ja muokkasin pariin tulevaan postaukseen kuvat. Tässä yllä näette ne vaivaiset kolme kuvaa, jotka eilisen päivän aikana napattiin. Ne kuitenkin kertovat reissun ekasta päivästä lähes kaiken oleellisen.

Aamupäivän vietin itsekseni joululahjaostoksilla, kun Saran palaveerasi työjuttuja. Tukholmassa oli kirpeä pakkassää, joten pipo oli ihan must! Iltapäivällä käytiin yhdessä paikallisella showroomilla.

Sen jälkeen pikainen piipahdus hotellilla ja kohti Phil’s Burgeria. Lindakin liittyi meidän seuraan ja siinä syödessä sekä kuulumisia vaihdellessa aika kului kuin siivillä. Loppuilta vietettiin sängyssä läppärit sylissä. Välillä kuvia muokaten, välillä räkänauraen vanhoille Facebookin uumenista löytyneille kuville (+ tälle mahtavalle luontokuvalle).

Tajuttiin muuten aamulla, että ei olla oltu koskaan aikaisemmin yhdessä reissussa. Ihan hullua! Voin kuitenkin taata ettei tämä jää viimeiseksi yhteiseksi matkaksi. Matkaseura on nimittäin sen verran priimaa ♥

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Culottes and silky blazer