Helppo valinta

neule Holly&Whyte by Lindex (saatu blogin kautta), shortsit GT, kello Glitter

Ei tarvinnut eilen kahta sekuntia kauempaa miettiä minkä tuotteen valitsen itselleni Lindexin uudesta mallistosta. Jo showroomilla totesin, että neule on eniten minun näköinen ja tyyliini sopiva. Onneksi mentiin heti 10 aikaan paikalle, nimittäin iltapäivällä käveltiin Aleksanterinkadun Lindexin ohi ja kaikki neuleet olivat hävinneet etupöydältä. Itse vein viimeisen s-koon yhden tytön nenän edestä – anteeksi! Löytyy noita varmasti vielä joistain toisista myymälöistä, mutta eipä ainakaan minun tarvitse omaani enää metsästää. Hittineuletta tulee näkymään varmaasti useammallakin ihmisellä, mutta haittaako tuo mitään. Pääasia, että itse tykkään.

Omasta tyylistä tulikin mieleen tämä lehtijuttu, jonka bongasin ärrällä. Ikää on tullut kuvan ottamisen jälkeen vuosi lisää, mutta muuten taitavat tiedot mätsätä. Taino en mene takuuseen tosta “tyylimimmistä”. Pikkuriikkinen juttu löytyy siis huhtikuun Demistä.

XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • Lali
  March 22, 2012

  So beautiful!!

 • sanna
  March 22, 2012

  Tosi kivat shortsit!:) ootko koska ostanut?

 • rippe
  March 23, 2012

  hei sulla oli ainaki joskus semmonen musta rannekello.. käytäks sä sitä nykysin enää ollenkaa? 🙂

  • Casey
   March 23, 2012

   Kyllä niitä on kaksikin kappaletta ja molemmat edelleen käytössä 🙂 eivät vaan ole kuvissa vilahtaneet.

   • rippe
    March 25, 2012

    aijaa 🙂 no aattelin jo mielessäni että jos tuo uus kello on syrjäyttäny sen kokonaan ni oisin kyl ostanu sen sulta poissa 🙂 mut etpä taida nyt sit myydä sitä 😀

    • Casey
     March 25, 2012

     joo ei valitettavasti ole vielä kaupan 🙂 mutta hyvä tietää jos joskus meinaan sen laittaa myyntiin niin tänne ekana ilmoitus!

 • Kristiina
  March 23, 2012

  Sain juuri ja juuri selvää tuosta demin haastattelusta ja ei voi olla totta, että minulla on aivan samat tyyli-idolit tai miten sen nyt sanoisi, ihailen lady gagan omaperäisyyttä sekä alexa chungin vastakohdilla leikittelyä, aivan kuten sanoit :DD olipa hyvä että löysin blogisi, joka on muuten aivan ihana <33 tykkään niin samoist asioista kuin sinä ja samoja mielipiteitäkin on niin paljon!

Previous
Med Mamma
Helppo valinta