Hiihtoloma-asuja

Monilla taitaa hiihtoloma olla jo parhaillaan menossa, mutta itse vasta pakkailen lomalaukkua. Mitään virallista lomaa ei tosin ole tarkoitus pitää, vaikka tuleva viikko vierähtääkin muutama sata kilometriä pohjoisemmassa. Pakkauksen lomassa jäin miettimään mitä vaatteita sitä kerrastojen ja ulkoiluasun lisäksi ottaisi mukaan? Mökissä tulee varmasti hengailtua lähinnä pyjamassa tai kotiasussa, mutta pitäisikö sitä ottaa jotain asiallisempaakin vaatetta mukaan. Sellaista, jolla kehtaisi lähikauppaan tai vaikkapa keilaamaan lähteä. Pohdintojen tuloksena syntyi pieni lista rentoon hiihtoloman viettoon sopivista vaatteita, joista saa kuitenkin koottua asiallisen kokonaisuuden.

Hiihtolomalle mukaan

  • Neulottu oloasu – yhteensopivat neulepaita ja -housut ovat nyt se trendikkäin oloasu. Hyvästä materiaalista valmistettu asu säilyy hyvä pitkään ja siinä kehtaa varmasti käydä hoitamassa pikaiset asiat myös kodin ulkopuolella.
  • Juoksutrikoot. Naurettiin juuri kaverini kanssa, että voitaisiin käytännössä pärjätä yhdillä housuilla monta viikkoa. Mustat trikoot on mukavat jalassa, sopivat koti- ja treenikäyttöön, mutta niissä voi myös lähteä kaupungille, kun heittää pidemmän neuleen päälle. Minulta löytyy reissukassista aina yhdet mustat treenitrikoot
  • Lämmin toppatakki ja mielellään vielä muhkealla hupulla varustettuna. Sen sisään on ihana kääriytyä.
  • Lämpöiset talvikengät, jotka eivät kuitenkaan huuda sanaa Core-tex. Omat suosikkejani ovat mm. Sorelin talvikengät (kuvassa 3.), Timberlandit sekä perinteiset UGGit.
  • Aurinkolasit. Lomalla ei paljo meikkiä tule laitettua, joten aurinkolasien taakse on helppo piiloutua ja toki sitä toivotaan, että säät suosii ja niitä arskoja tarvitsee ihan sään puolestakin.
  • Huppari tai pari. Tiedätte miksi, jos satuitte lukemaan tämän postauksen.
  • Villasukat. Eihän mökkiloma ole mitään ilman niitä? Hämmennyin muuten kovasti, kun Annika kirjoitti, että Balillekin kannattaa ottaa villasukat mukaan. Wait what??
  • Muhkea pipo ja huivi. Talvilomatyylin kulmakivet. Kaulaliinasta saa myös käärittyä mukavan tyynyn auto-/junamatkalle.

ps. Talo-blogin puolella uusi postaus.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Kylpyhuonehaaveita