Hiihtoloma fiiliksiä x9

Univelat kuitattu ja vähän enemmänkin. Meidän makuuhuone täällä mökissä on huomattavasti viileämpi kuin kotona ja alkuun se tuntui oudolta. Mutta nyt parin yön jälkeen olen todennut, että mitä luultavimmin uni maistuu siitä syystä paremmin?

Lohturuokaa lautasella. Eipä ole parempaa ruokaa pakkaspäivän ulkoilun jälkeen kuin äitin tekemä lihapata. Okei, oli oma tekemä sienirisottokin aika namia. Nukkumisen ohella myös ruokapuoli on ollut hyvällä mallilla täällä.

Lunta, lunta ja vähän lisää lunta. En ole mikään talvi-ihminen, mutta kyllä se lumi vaan on kauniista. Puut notkuvat kinoksista ja aurinko saa hanget kimmeltämään kuin ne olisivat täynnä pieniä kristalleja.

Perhe on pahin paras. Harvoin sitä tulee enää vietettyä näin tiiviisti aikaa yhdessä useamman päivän ajan. Yleensä aina jollain meistä on menoa, mutta tänä vuonna aikataulut natsasi kaikilla. Viimeiset neljä päivää ovat sujuneet mainiosti, mitä nyt pientä kuittailua puolin ja toisin läheisten kanssa aina tulee 😀 

Kerran vuodessa rinteisiin. Kuten todettu en ole mikään talvi-ihminen ja siitä johtuen en myöskään mikään talviurheilu-ihminen, mutta kyllä se laskettelu kerran vuodessa tuntuu mukavalta. Rinteiden huipulla oli kerta kaikkiaan upean näköistä ja pakko myöntää, että on siinä alas tulemisessakin oma viehätyksensä. Kuumaa kaakaota ja herkullista munkkia unohtamatta.

Flunssa kuitattu. Tänään on ensimmäinen päivä, kun olo on sellainen, että voisi tosissaan harkita treenaamista. 1,5 viikkoa ilman treeniä tuntuu sekä fyysisesti että henkisesti. Nyt pitäisi enää päättää mistä liikuntamuodosta sitä aloittaisi.

Kylpylä ja höyrysaunan lämpö. Pari kertaa olemme käyneet kylpylässä rentoutumassa ja nauttimassa saunamaailman lämmöissä. Sen jälkeen iho on ollut ihan kurttuinen ja uni maittanut makeasti.

MM-kisojen kotikatsomo. Miesten parisprintin aikoihin täällä oli sellainen meteli, että mini taisi pidellä korviaan. Ja okei, riitti sitä meteliä senkin jälkeen, kun jokaisella meistä (varmaan kaikilla suomalaisilla) riitti kommentoitavaa lopputaisteluun. Toivottavasti tänään olisi onni suomalaisten hiihtäjien puolella!

Minin suoritukset ja mainiot letkautukset. On ollut mahtava katsella pienen riemua uima-altaassa, kun uiminen onnistuu ilman aikuisen apua kellukkeilla. Myös hiihtämistä on harjoiteltu menestyksekkäästi. Eniten hymyn aihetta ovat kuitenkin antaneet tämän pikkukoomikon jutut ja lauluesitykset. Ei ole paljon muuta viihdykettä kaivattu.

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
Previous
Winter break