Hiihtolomalla

SI MODA VUOKATTI 2016 6Koko viime viikon mini kyseli useamman kerran päivässä “äiti, koska mennään hiihtolomalle??”. Hänelle hiihtoloma oli yhtä kuin leikkipaikkoja, kylpylää ja seikkailuja. Hän ei tainnut tarkkaan tietää oliko kyseessä joku paikka vai mikä, mutta hiihtolomalle hän halusi.

Iltaisin pakattiin muumeja reppuun ja puettiin pipoa päähän. Odotus tuntui raastavan pitkältä tai ainakin näin kuvittelen, että siltä se hänestä tuntui. Kun viimeinen tarhapäivänä ennen lomaa koitti ja menin hakemaan minin päiväkodista, hän ilmoitti tomerasti koko porukalle “minä lähden nyt hiihtolomalle”.

SI MODA VUOKATTI 2016 1SI MODA VUOKATTI 2016 5Eli täällä me nyt ollaan, hiihtolomalla. Tällä hetkellä konkreettisesti Vuokatissa. Olemme jo ehtineet yökyläillä Espoossa, piipahtaa miehen sukulaisilla Kuopiossa ja sairastua vatsatautiin. Viimeinen se vähiten positiivinen asia. Onneksi mahapöpö vaikuttaa olleen erittäin lyhytaikainen vieras ja meillä on vielä useampi kiva päivä täällä edessä.

SI MODA VUOKATTI 2016 7SI MODA VUOKATTI 2016 2 Kelit ovat olleet mitä parhaat (ilmeisesti ympäri Suomen) ja tänäänkin ollaan nautittu aurinkoisesta pakkaspäivästä. Meidän mökistä avautuu todella kauniit näkymät järvelle ja rinteisiin, joten en malttanut olla kaivamatta kameraa esille. Tässä siis muutamat fiiliskuvat aamulta, nyt kutsuu ruokapöytä 🙂

 

SI MODA VUOKATTI 2016 8SI MODA VUOKATTI 2016 0

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Piilevä vaara