Hit item: White polo neck

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

poolopaita/polo neck shirt ZARA // kengät/shoes DUNE (Asos*) // laukku/bag COS // housut/culottes LINDEX

(*saatu/gifted)

Tiedättehän sen mainoksen, jossa kylpyhuonetta huonolla menestyksellä remontoiva mies totetaa, että aikataulu ja budjetti on syytä kertoa kolmella? Ehkä mainos on siitä syystä niin oiva, että se todella pitää paikkansa. Joka ikinen kerta. Budjettihan paukkuu käytännössä heti ensimmäisinä päivinä, kun huomataan, että maalin lisäksi pitää hankkia pohjamaalia, suojapaperia jne. Aikataulu ei myöskään pidä, koska aina tulee eteen jokin odottamaton asia tai sitten yli-innokkaat remontoijat, jotka Pinterestin himoissaan saavat koko ajan lisää inspiraatiota. Yritän tässä nyt vain sanoa, että saimme onneksi asua vielä viikon verran vanhassa asunnossamme, sillä muutto viivästyy viikolla. Toisaalta huokaisen helpotuksesta, mutta toisaalta se tietää taas yhtä viikkoa laatikoiden keskellä. Yritän poistaa ahdistustani ajattelemalla, miten mukavaa onkaan sitten päästä muuttamaan kotiin, joka on remontoitu huolella.

Kuvituksena remontti-avautumiselle siihen täysin kuulumattomat asukuvat. Ostin viime vuonna tuon valkoisen poolopaidan, joka on hassun jämäkkää kangasta. Pesulapun mukaan sitä ei saa vesipesussa pestä, mutta minäpä pesin. Ei mennyt miksikään. Poolopaidat ovat mielestäni sellaisia, joita tulisi ehdottomasti saada pestä kotona. Kaulukseen tuppaa nimittäin menemään meikkiä, vaikka kuinka olisit varovainen. Ostaessani tätä pooloa en tajunnut kurkata pesulappua, vaikka yleensä teen niin aina. En myöskään ostohetkellä tiennyt, että syksyn 2014 yksi kuumimmista trendeistä tulisi nimenomaan olemaan valkoinen poolo. Vaatekaapin päivitys kävi tänä syksynä melko kätevästi.

Kuvat: Sara/Tickle your fancy

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
  • Qjs
    August 31, 2014

    Voi veljet, meillä alkaa just kanssa remontti ja oonkin jo etukäteen streissaillut sitä kaikkea rahanmenoa.. O-ou. Mutta aiheeseen: aivan upea kokonaisuus, jotenkin rento ja skarppi samaan aikaan – TYKKÄÄN! 🙂

  • Tinja Emilia
    October 14, 2014

    Todella tyylikäs ja skarppi asu! Sopii sulle hyvin 🙂

Previous
Random essentials
Hit item: White polo neck