Hiustarinan onnellinen loppu

<span class="sbm-tracking sbm-tracking-start" id=”elvital”

SI MODA LOREAL ELVITAL 10*Yhteistyössä L’Oréal Paris

Monesti naiset kuvailevat kampaajalle hiuksiaan adjektiiveilla paksu, pitkä, hento, kihara, lyhyt, karhea, sileä, puolipitkä jne. Niin minäkin tein monien vuosien ajan. Kerroin miten karhea ja kihartuva tukka ei aina ole niitä helpoimpia muotoiltavia, vaikka volyymia karheuden ansiosta riittääkin.

Viimeiset pari vuotta olen kuitenkin esitellyt tukkani hieman eri tavalla. Kampaajan penkkiin istuessani olen huomannut vain toteavani, että “hiukseni ovat aika kauheat ja huonossa kunnossa” sekä lisännyt loppuun, että “kiitos voimakkaan hiustenlähdön”. Tukka tosiaan oli katkenneista hiussuortuvista ja uusista pikkuhiuksista johtuen hapsukkaampi kuin koskaan aikaisemmin ja edellä mainituista syistä erityisen epäsiistin näköinen. Tämän pienen esteettisen haitan pystyi vielä korjaamaan silottavilla muotoilutuotteilla, mutta hiusten haurautta, elottomuutta ja huonoa kuntoa oli vaikea peittää.

SI MODA LOREAL ELVITAL 3SI MODA LOREAL ELVITAL 7SI MODA ELVITAL 2016 00SI MODA LOREAL ELVITAL 1Pitkää pinnaa on vaatinut kasvatusoperaatio ja säännöllinen latvojen tasoittaminen, mutta nyt ollaan viimein siinä pisteessä, että hiukset alkavat olla tasamitassa ja ennen kaikkea voivat paremmin. Viisastuneena menneistä olen pitänyt hiuksistani paljon parempaa huolta sekä ulkoisesta että sisäisesti. Ruokavaliolla on ollut valtava merkitys, mutta myös hyvien hiustuotteiden löytämisellä.

Loreal Elvital-sarja oli minulle jo ennen tätä yhteistyökampanjaa tuttu tuotesarja. Olen käyttänyt pidemmän aikaa heidän Anti-breakage tuotteita, jotka myös täällä kampajasivulla tekemäni testin mukaan minulle parhaiten soveltuvat. Keltainen sarja on tarkoitettu nimenomaan kuiville, katkeileville ja vaurioituneille hiuksille. Se auttaa korjaamaan hiuksia, vahvistaa niitä ja tekee niistä sileämmät. Eli juuri sitä mitä kovia kokeneet hiukseni ovat kaivanneet.

SI MODA LOREAL ELVITAL 6SI MODA ELVITAL 2016 0SI MODA LOREAL ELVITAL 13SI MODA LOREAL ELVITAL 2

Rehellisesti sanoen nämä Anti-breakage -sarjan hiustenpesuaineet ovat olleet parhaimmat markettishampoo ja -hoitoaine ikinä. Sen lisäksi, että olen todennut tuotteet itselleni toimiviksi, on niiden käyttö vahvistanut ajatustani siitä, että hinta ei aina takaa laatua. Paremman lopputuloksen pesun jälkeen olen saanut näillä huikeammilla tuotteilla kuin muutamilla lähemmäs 30e/plo pesuaineilla. Pesun jälkeen hiukset ovat ihanan kiiltävät ja elinvoimaisen näköiset.

Vaikka ne kauheimmat tukkapäivät ovat varmasti jo takanapäin, huomaan silti välillä olevani epävarma hiusteni suhteen. Hämmennyn aina, kun esimerkiksi joku teistä ihanista kehuu hiuksiani. Pienestä epävarmuudesta huolimatta pitkälle ollaan kuitenkin tultu. En nimittäin olisi uskonut, jos joku olisi minulle muutamia vuosia sitten sanonut, kun itkin äitini olkapäätä vasten peruukin pelossa, että vielä jonain päivänä iloitsisin ihka omasta pitkästä, hyvinvoivasta tukasta. Se on selvää, että mitään tukkajumalaa minusta ei koskaan tule, enkä koe, että hiukseni olisivat vieläkään niitä parhaimpia puoliani, mutta on ihana huomata, että välillä pidän omasta pehkostani ihan aidosti. Tervetuloa takaisin hyvät hiuspäivät!

Jos teitä kiinnostaa mikä Elvital sarja sopisi parhaiten juuri omalle tukallesi, niin käykäähän tekemässä hiustesti #Hairobsession -kampanjasivulla 🙂

SI MODA LOREAL ELVITAL 14

XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • Janette
  May 9, 2016

  Ihana mekko, mistä tuo on? Istuu sulle tosi hyvin ja värikin ihan nappiin 🙂

  • Kaisa
   May 14, 2016

   Anteeksi, että vastaus on viipiny 🙂 Mekko on tosiaan Zalandolta, Jarlo merkkinen. Info olisi tullut varmasti esille myöhemmässä postauksessa, mutta kiva, kun kysyit jo nyt 🙂 Jarlolta löytyy tällä hetkellä paljon upeita iltapukuja, suosittelen tsekkaamaan!

 • Iina
  May 9, 2016

  Sun hiukset on niin kauniit. Kiva, jos sopiva tuotesarja on löytynyt. Musta tuntuu, että oma hamppupehko tarvitse oman sarjan jokaiselle vuodenajalle! 😀

  • Kaisa
   May 14, 2016

   Voi kiitos Iina <3 Mun piti itse asiassa tekstissä mainita, että talvella mulle sopii paremmin tuo öljyjä sisältävä sarja. Kosteutta tarvitsee silloin paljon enemmän (kuten myös kesän jälkeen). Eli kyllä sitä joutuu itsekin vaihtelemaan shampoota vuodenaikojen mukaan 😉

 • Viivi
  May 10, 2016

  Wau, näytät superhyvältä. 🙂

  • Kaisa
   May 14, 2016

   Voi kiitos, mies osaa kaivaa ne parhaat puoleni kai esille 🙂

 • Katri
  July 19, 2016

  Samasta kärsin itsekin, älytöntä hiustenlähtöä jo yli vuoden. Ihanaa lukea postauksesi, antaa toivoa kun joku muu on saanut hiukset takaisin. Täytyy ottaa itsekin käyttöön nuo tuotteet.
  Mulla hiukset kanssa harmaantunu tässä ohella, olisinkin kysynyt, mistä olet saanut noin hyvän tumman sävyn? Etsin kaupasta kylmiä ruskeita ja aina vääntyvät siihen punaisuuteen niinkun oletkin jo maininnut ja kampaajat vetävät melkein mustan värin kun pyydän kylmään taittuvaa ruskeaa väriä. 🙁 Saisi olla mielummin vaikka maantienvärinen, kunhan ei vaaan punaiset.

  • Kaisa
   July 22, 2016

   Mulla harmaantuu myös eli samassa veneessä ollaan 🙂 Juuri eilen värjäsin itse tyven ja onnistui tosi hyvin. Väri oli tämä http://www.lorealparis.fi/start/hiusvaerit/efektit/kestovaerit/préférence-récital/letoile-521-viileae-vaaleanruskea/ . Latvoille laitan sitten aina värjäyksen jälkeen color maskin tummille hiuksille tarkoitettua hopea hoitoainetta ja sekaan hieman hiusnaamiota, ettei tule karhea lopputulos. Tällä setillä on menty koko kesä! Noora kampaamo Bow:ssa osaa kyllä tehdä ihan mahtavan viileän ruskean, jos etsit hyvää kampaajaan. Jos hänen penkkiin eksyt, niin kerro, että havittelet samaa väriä kuin mulla! Itse ajattelin suunnata sinne taas syksyllä 🙂

Previous
Viikon fiilis