HKI-STO-HKI in pictures

Minulle tarjoutui mahdollisuus lähteä Tukholmaan Visit Swedenin ja Silja Linen sponssaamana ja nähdä samalla kaupunkia hieman uudella tavalla. Matka meni kaikin puolin loistavasti ja se oli ihanan virkistävä kokemus. Lähdin reissuun sillä asenteella, että haluan oikeasti nähdä ja oppia Tukholmasta jotain uutta. Paras päätös oli jättää taakse vaatekaupoissa sinkoilu ja keskittyä ainoastaan tutustumaan muutamaan uuteen kohteeseen.

Alla kuvapainotteinen matkapäiväkirja olkaapa hyvät:

Laivaan tullessa suunnistimme samantien DeLuxe-hyttien luo kannelle 11. Taisi olla fiinein hytti, missä olen koskaan ollut.

Menomatkalla nautimme Buffetin antimista, erityisesti äyriäiset ja jälkiruokapöytä olivat mieleeni (eivät yhdessä tosin).

Ilta jatkui pelikoneiden luona ja päättyi huikeisiin tanssiaskeliin diskokannella.Aamulla tankkasimme itsemme täyteen erikoisaamiasella ja lähdimme kohti Tukholman keskustaa.

Laukut jätettiin hotellille ja suunnistettiin (minun kartanlukutaidoilla) ensimmäiseen kohteeseen Svenskt tenniin.

Välipalaksi löydettiin herkullisia muffinseja. Itse säästelin omaani iltaa varten ja unohdin lopulta hotellin jääkaappiin. Harmittaa vieläkin 😀

Päivän toinen kohde oli Fotografiska, jossa oli esille kolme eri valokuvanäyttelyä. Erityisesti Strömholmin synkät ja hieman ahdistusta herättäneet kuvat jäivät mieleeni.

Päivän aikana tuli käveltyä niin paljon, että olin enemmän kuin onnellinen päästessäni hotellille nukkumaan. Yösijan tarjosi Scandic Anglais, jota voin kyllä suositella erityisesti hyvän sijainnan ansiosta.Seuraavan päivän ensimmäinen kohde oli Mood, viime keväänä avattu ostoskeskus, josta mielummin puhutaan kauppakeskuksen sijaan elämyksenä tai kohtaamispaikkana. Mood teki minuun ison vaikutuksen ja tuntui ehkä onnistuneimmalta konseptilta pitkään aikaan. Se todella oli elämys.

Sieltä löytyi mm. ihastuttavia ruokapaikkoja. Söimme lounaaksi kotitekoisia burgereita Ruotsin “Gordon Ramsayn” ravintolassa.Suurimman vaikutuksen taisi tehdä Moodin WC:t, joissa kaikki oli mietitty tarkkaan viimeisiä silauksia myöten.

Paikka tuntui kyllä erityisen mainolta kohtauspaikalta, jonne voisin itsekin kuvitella sopivani rennon työpalaverin tai treffit ystävän kanssa.Ruokapaikkojen ja vessojen lisäksi myös vaateliikkeiden sovituskopit olivat nähtävyyksiä itsessään.

Moodin jälkeen kävimme vielä reissun viimeisessä kohteessa JUS:issa ja Black Denimissä, jotka olivat oma suosikkini. Ne ansaitsevat siksi oman postauksensa, eli palataan siihen myöhemmin. Nyt hyvää yötä xx

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Fiipi
    November 21, 2012

    Minun hotelli <3 Tai siinä suhteessa että oon yöpyny siellä seitsemänä eri vuonna. Ihan mahtava sijainti ja ihana henkilökunta. Sinne suunnittelen meneväni joulukuun puolessa välissä jos saan suht edulliset lennot varattua.

Previous
How about I dance the Black Swan for you?
HKI-STO-HKI in pictures