Kävin perjantaina tarkastelemassa lähemmin Hennesin syysmallistoa ja täytyy kyllä sanoa, etten muista milloin olisin viimeksi ollut näin innoissani. Showroom oli täynnä ihania uutuuksia ja hyvin monenlaiseen makuun. Päätin jakaa siellä otetut kuvat eri teemojen alle. Tämän syksyn mallisto sisälsi nimittäin poikkeuksellisen monia erilaisia trendejä. Näin laajasta valikoimasta on helppo napsia ne omat suosikit syksyn pukeutumiseen.

Aloitetaan ihan perinteisellä syysaiheella, johon kuuluu lämpöisiä materiaaleja ja erityisesti neuleita. Väritykset ovat murrettuja, maanläheisiä. Vaatteiden mallit ovat hyvin yksinkertaisia ja aikaa kestäviä. Tänä syksynä monet niistä edustavat hieman maskuliinisempaa tyyliä. Tämän herrain-trendin voi helposti viimeistellä esimerkiksi kuljettajan hatulla ja ryhdikkäillä kengillä. Omat suosikkini olivat ehdottomasti nuo viimeisen kuvat veluuri-joggarit.

maanläheiset sävyjä ja pehmeitä materiaaleja / “soft basics”SI MODA H&M AW 13 SI MODA H&M AW 13 01SI MODA H&M AW 13 Toisena selkeänä ryhmänä erottuivat avaruushenkiset sporttivaatteet ja -asusteet. Tarralenkkarit oli varusteltu  hulppealla piikkikorolla ja hameen materiaali oli kuin suoraan astronauttien puvuista. Tässä ihastuin erityisesti tuohon valkoiseen pooloneuleeseen, jossa pystyraidat oli kudottu hyvin harvalla neuloksella ja kuulsivat näin ollen läpi.

futuristista sporttia / “space camp”SI MODA H&M AW 13 SI MODA H&M AW 13 SI MODA H&M AW 13 SI MODA H&M AW 13

Jos tänä syksynä saa vapaasti etsiä vaatteet miehen vaatekaapista, niin saa myöskin olla super naisellinen. Sen lisäksi, että koen olevani pieni glitter-harakka ja kenkä-maanikko, koen myös olevani hieman hurahtanut kaikkiin pörröisiin asioihin. Tämän malliston tekoturkikset eivät tehneet asiaan muutosta, vaan silittelin jälleen kerran onnellisena kaikkia pehmoisia unelmia. Turkisten kanssa neuvotaan yleensä pukeutumaan hillitymmin, jos ei halua liian juhlavaa lookkia, mutta nyt voi huoletta laittaa samaan asuun kirjaillun mekon ja strassikengät.

yleellisyyttä ja naisellisuutta / “luxury lady”SI MODA H&M AW 13 00SI MODA H&M AW 13

Viimeisimpänä ja ehkä yllättävimpänä trendinä oli boheemi “ritari-teema”. Tämä tyyli onnistuu helposti brooderatuilla vaatekappaleilla, haarniskamaisilla asusteilla, nyörityksillä ja pehmeillä samettimateriaaleilla. Musta, punainen ja valkoinen luovat automaattisesti hyvin dynaamisen ja dramaattisen väriyhdistelmän. Jalkaan vielä komeat pitkävartiset saappaat ja sitä ollaan valmiina ratsaille.

ritareita ja brodeerauksia / “boheamian knight”SI MODA H&M AW 13 SI MODA H&M AW 13

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Maria/Dejiss
  August 18, 2013

  Voi että, pakko saada tuo höyhenasia !! Oon niin pitkään koittanu ettiä sen kaltaista.. onko sulla mitään tieto milloin nää ilmaantuu kauppoihin ? 🙂

  -Maria

  • Casey
   August 19, 2013

   En kyseisen tuotteen saapumisviikkoa katsonut, mutta ne jotka vilkaisin oli viikoilla 34-38 eli eiköhän ne tässä pikku hiljaa kauppoihin kaikki tule 🙂

 • Enni
  August 19, 2013

  Kyllä iskee, haluan about kaiken!

Previous
Leather jacket love
H&M AW 13-14