kuvat H&M lookbook

Valkoista nahkaa, silkkiä, pellavaa – Kirkuvan värikästä organzaa, mokkaa – Simppeliä, androgyyniä, kontrasteja, pehmeää ja laskeutuvaa – Näistä on H&M:n kevät 2012 lempparit tehty. Käväisin showroomilla ihastelemassa vercase for H&M uutta mallistoa ja samalla katsomassa kevään tulokkaita. Vercase ei ole niitä minun lempilapsiani, mutta kevään perusmallistosta löytyi ihania juttuja. Sain mukaani Lookbook:in jonka parhaat palat näette nyt tässä. Eniten viehättää tuo valkoinen nahkaliivi, yhdistettynä juurikin laskeutuviin ohuihin matskuihin. Myös Aasia fiilikset kolahtaa edelleen erityisesti noiden housujen muodossa. Viimeisenä muttei vähäisimpänä tuo kirkuva neon vihreä. Minulla on täydellinen DIY suunnitelma tämän varalle ja toivon siitä tulevan hyvä vaihtoehto indiedaysin 2v. synttäreille 🙂

Mitenkäs teillä, joko kevät vaatteet mielessä?

ps. viimeinen harjoittelupaikka hommattu! tää tarkoittaa erittäin hyvää mun valmistumishaaveille :))

xoxo Casey

XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • Night at Vogue
  January 13, 2012

  Toi neon on tosi kiva!

 • Miisa
  January 13, 2012

  Ompas vain muuntautumiskykyinen malli… 😀

 • Tiinanen
  January 13, 2012

  Vielä kun materiaalit olisivat muuta kuin pelkkää tekokuitua tai tekokuitusekoituksia. Olin tosi pettynyt kevään vaatteisiin, joista suurinosa oli 100% polyesteria tai ainakin puolet vaatteesta sisälsi sitä. Keväällä/kesällä minulle ainakin on tärkeää, että vaate ei hiosta ja valitettavan moni muutoin kivanoloisista henkan vaatteista jää ostamatta, kun ovat tekokuitua. Voisin jopa maksaa vaatteista hieman enemmän, jos saisin ne puuvillaisina/silkkisinä/pellavaisina.

  • Casey
   January 13, 2012

   Voi ei, en kyllä tiedä mihin vaatteisiin olet törmännyt, koska nimenomaan näissä on hyviä matskuja! Ite arvostan niitä alan opiskelijana kyllä aika paljon ja yleensä ne kurkkaankin ensimmäisenä. Näissä on juurikin noita luonnonkuituja ja sitten mm. aitoa nahkaa jne.

 • Jade
  January 13, 2012

  Tein myös omaan blogiini kollaasia neonväreistä ja niiden yhditämisestä esim. nudeen, tuntuu että on pakko päästä toteuttamaan kesällä! Oman inspiraationi sain Valentinon kevään RTW:stä.

 • saara
  January 13, 2012

  Oi, kuvista löytyi kyllä pari MUST-have juttua! (: ja tuleeko nämä kuvat milloin hm:n sivuille ja vaatteet myyntiin?

  • Casey
   January 13, 2012

   hmm. en kyllä osaa sanoa milloin tulevat mutta luulen että kauppoihin vaatteet tulevat parin kuukauden sisällä ripotellen! Itekin odottelen paria juttua jo, pakko päästä sovittamaan 🙂

 • Tiia
  January 14, 2012

  Oikein hyvältä näyttää ja kiva juttu että materiaalit ovat laadukkaita 🙂

Previous
Another quarter of a year 2011
H&M lookbook SS2012