Holiday dresses

SI MODA SUMMER OUTFIT 2016 6 Mitä tulee kesälomapukeutumiseen, niin huomaan suosivani päivä toisensa jälkeen mekkoja yhä enemmän. Vaikka olisi viileämpikin ilma, valitsen mekon housujen sijaan ja puen yläosaan kerroksia lämmikkeeksi. Eniten tykkään kevyistä, ilmavista kesämekoista vaaleissa sävyissä.

Alkukesästä sitä yleensä hieman arkailee kalpeiden säärten paljastamista, mutta kun iho saa hieman väriä ja sitä taas jaksaa alkaa panostamaan säärten hienosäätöön (sheivaamiseen ja rasvaamiseen), niin johan alkaa mekot houkuttelemaan.

SI MODA SUMMER OUTFIT 2016 7SI MODA SUMMER OUTFIT 2016 10SI MODA SUMMER OUTFIT 2016 3SI MODA SUMMER OUTFIT 2016 8Omalla kohdallani into auringonpalvontaan on hiipunut tasaisesti teinivuosista ja nykyisin ehdin/haluan enää harvoin jäädä aurinkoon makailemaan. Kaunis pieni päivetys tekee kuitenkin  mielestäni ihosta elinvoimaisemman näköisen, joten usein tyydyn sitten levittelemään itseruskettavaa, jos auringosta ei väriä ole tarttunut.

Nyt pohjalla on pieni alkukesän auringon antama päivetys (joka tosin uhkasi jo tuon sateisemman jakson aikana kadota kokonaan), joten itseruskettavat eivät ole olleet älyttömässä käytössä. Minulta löytyy kuitenkin kaapista parikin erinomaista “pikakaunistajaa” säärille sekä muulle iholle ja ajattelin esittellä ne teille alkavalla viikolla.

SI MODA SUMMER OUTFIT 2016 9SI MODA SUMMER OUTFIT 2016 2Näissä kuvissa näkyy kesäisempi versio paljon hypetetystä “yöpukumekko/toppi & t-paita” -trendistä, josta puhuin jo keväällä tämän asun yhteydessä. Mieheni mukaan se oli silloin toiseksi rumin vaateyhdistelmä, mitä oli päälläni koskaan nähnyt. Teiltä sen sijaan sain teiltä vain positiivista palautetta. Mutta mitäs mietteitä tämä kesäversio teissä herättää?

SI MODA SUMMER OUTFIT 2016 1

shoes ADIDAS / dress & t-shirt GINA TRICOT* / necklace Syster P*

photos: Sara Vanninen / edited by me

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Jeni
  July 12, 2016

  Haha, toiseksi rumin. Mikä on rumin? 😀
  Tehän voisittekin miehesi kanssa perustaa juttusarjan “Mies kaapilla”, jossa hän pääsisi valitsemaan sinulle asuja ja kuvaisitte ne tänne blogiin. Se olisi niin hauskaa 😀

  • Kaisa
   July 13, 2016

   Se selvisi tuosta linkatusta postauksesta 🙂 eli siis boyfriend-farkut pitää edelleen ykköspaikkaa. Mun on muuten ikuisuuden pitänyt toteuttaa mies valitsee vaatteeni haaste. Nyt kirjoitankin tämän muistiin! Kiitos muistutuksesta 🙂

Previous
Better version of me