@Holiday

SI MODA HOLIDAY 13Viimeisestä ravintolavinkistä taitaa olla tovi, mutta tässä tulee taas yksi. Tämä muutaman kuukauden auki ollut ravintola on ehkä teille tuttu jostain toisesta blogista, koska siellä on ehditty jo järjestämään nuoresta iästä huolimatta pressitilaisuuksia, mutta halusin kirjoittaa tästä ihan oman postauksen. Holidayn menu on nimittäin täynnä lempiraaka-aineitani ja kaikki maistamani annokset ovat olleet erinomaisia. Listalla on paljon kalaa, äyriäisiä sekä kasviksia.

SI MODA HOLIDAY 8SI MODA HOLIDAY 5SI MODA HOLIDAY 9 Vielä en ole ehtinyt tänne ihan oman pöytävaraukseni kera, mutta sekin on suunnitteilla tehdä tässä alkukesästä. Ruokalistan lisäksi miljöö hivelee silmiä. Sisällä on yhdistelty ronskilla tavalla kalusteita eri aikakausilta ja eri tyylisuunnista. Sieltä löyty kaikkea kristallikruunuista korituoleihin. Ravintola on käytännössä yhtä avaraa tilaa ja keittiön maustehyllyynkin on pöydästä suora näkymä. Parhaita adjektiiveja kuvailemaan paikkaa ovat varmasti konstailematon, rento ja aito.

Nyt kesäaikaan ravintolan pihalta löytyy valtava terassi, jossa vihertävät samenttisohvat ja romanttiset valkoiset puutarhakalusteet elävät sulassa sovussa. Siinä auringossa istuskellessa tuli kyllä fiilis, että olisi ollut ulkomailla. Suosittelen siis vähintään istahtamaan tähän terassille kesän aikana juomaan yhdet juomat, jos ette sisälle asti eksy 🙂

SI MODA HOLIDAY 3 SI MODA HOLIDAY 4

Holiday Bar

Kanavaranta 7

00160 Helsinki

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Asut, jotka ei toimi kuvissa