How about I dance the Black Swan for you?

hame & alla oleva mekko diy, huppu Katri/n, kengät & maski h&m

Eiliselle illalle sattui kaksi tapahtumaa päällekkäin, kun Adamsissa juhlittiin niitä monessakin blogissa puhuttuja Inspiration juhlia ja Mert Otsamo esitteli samanaikaisesti uusinta mallistoaan Vanhalla. Itse en halunnut jättää välistä kumpaakaan, joten sovelsin vaatteitani niin, että ne sopivat sekä juhliin että näytökseen. Nämä kuvat Iina nappasi minusta juuri ennen näytöstä. Olin noudattanut tunnollisesti molempien tapahtumien asukoodia. “Ispiration” näkyi omassa asussani inspiraationa elokuvista ja erityisesti Black Swanista. Suunnittelin heti leffan nähtyäni tekeväni jotain siihen liittyvää, mutta ilmeisesti aika oli kypsä vasta nyt. Näytöksessä sen sijaan sulauduin täydellisesti joukkoon kokomustassa asussani.

Asu koostui monesta osasta, joita vaihtelin sitten illan mukaan. Pääosassa oli hame, jonka kursin kasaan pari tuntia ennen juhlia. Sen alla oli oli vanha samettinen mekko, jota käytin mm. viime vuonna Halloweeneissa ja sitä edellisenä vuonna NRJ Fashion Awardseissa. Näytöksen ajan sen peitti Katrin/n (ehkä maailman monikäyttöisin) huppu. Juhlissa sen sijaan viiletin ilman huppua, mutta lisämausteena asussa oli muhkea tyllihame, jonka jouduin valitettavasti riisumaan lämpöhalvauksen uhatessa.

Varsinaisesta Black Swan lookista saan toivottavasti kuvia myöhemmin. Nyt täytyy taas rientää, viikon viimeinen ohjelma voidaan kohta ruksia yli kalenterissa. Aikamoiset päivät takana, huh huh!

XOXO
signature

What do you think?

11 Comments
 • Henna
  November 17, 2012

  Ihana asu, varsinkin tuo naamari!

 • Reetta V.
  November 17, 2012

  Asu näyttää edelleen todella hyvältä ja oli todella mukava tavata sut eilen! 🙂

  xx

 • Maria
  November 17, 2012

  Herregud, miten mieletön asu!! Siis vau. Tää ei valitettavasti auttanut yhtään mun huppuhimoon. 😀

  • Casey
   November 17, 2012

   heh, ihan kiusallani pidän sitä näköjään joka asussa 😀 ei vaan, tilaa nyt se hyvä nainen, se on paras!

   • Maria
    November 17, 2012

    Kiitos potkusta persuuksille, niin taidan tehdä. 😀 Myynpähän pois, ellei kahdella ole käyttöä – mitä suuresti epäilen, kun molemmat on niin upeita. Katri tekee ehdottomasti kaikkea liian ihanaa! <3

    • Maria
     November 17, 2012

     Ai niin p.s, tykkään tosi paljon aina sun otsikoista!

     • Casey
      November 17, 2012

      😀 hah kiitos! Mulla meneekin yleensä eniten aikaa niitä miettiessä 🙂

 • Emma
  November 17, 2012

  Asu oli kyl upea ja teema onnistunut 🙂 Ja oli hei tosi kiva tutustuu eilen! 🙂

Previous
Me & Stockholm
How about I dance the Black Swan for you?