Huippu huultenrajauskynä

Perjantaisen Flow lookin viimeisteli minulle hyvin poikkeuksellinen punainen huulipuna. Kerroinkin jo aikaisemmin, että normaalisti arkailen punan käyttöä ihan käytännön syistä. Erityisesti pysyvyys mietityttää ja siksi huulet jäävät usein punaamatta. Nyt kuitenkin sain juuri ennen festareita testiin Lumenen pitkäkestoisen huultenrajauskynän ja päätin antaa sille mahdollisuuden näyttää olisiko se nimensä arvoinen.

Ja oi kyllä! Vaikka välillä panikoin festarialueella, että huulipunat ovat levinneet tai kaikonneet, niin kaverit vakuuttivat, että paikallaan on ja pysyy. Jo kynässä itsessään oli tosi vahva pigmentti, mutta laitoin toki vielä päälle huulipunaa. Yves Rocherin puna on ollut mulla jo pienen ikuisuuden, mutta sen sävy on niin täydelllinen, etten ole parempaan törmännyt. Saa nähdä kauan sitä vielä riittää, jos innostun hyvän rajauskynän myötä punaamaan huulia useamminkin.

Lumene lipliner (number 5)*

Yves Rocher lipstick (31. Rouge vif)

(*saatu)

ylempi kuva: Sara Vanninen

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Vilma
  August 15, 2017

  Mä en kestä, miten mageet nää kuvat (ja kaikki muutkin sun asukuvat nykyään aina on)! You go girl!

  • Kaisa
   August 15, 2017

   Voi kiitos ihana <3 huomenna tulee ulos myös aika mageet 😉 kuka lie ottanu!

 • Marjut
  August 16, 2017

  Mä ihailin sun huulia jo insta storiesin puolella! Tosi kaunis sävy 🙂

  • Kaisa
   August 16, 2017

   voi kiitos 🙂 suosittelen kyllä tuota rajauskynää, sen ansiosta myös puna näytti mun mielestä paremmalta! Ja ne oli itse asiassa tosi hyvä match keskenään 🙂

Previous
Toimistoasun helppo muodonmuutos