Huippukuvaajaksi viikossa-kurssi

Viikko aikaa ja tavoitteena järjestää muotikuvaukset. Hmm epäilyttää hieman. Kuvaukseen tarvittavien välineiden nimet saati käyttötarkoitus olivat aivan pimennossa. Ai mikä refle, ai toi on softboksi? Sitten buukkaamaan malleja toimistoilta, soittelemaan meikkaajille ja niin etsimään kuvausvaatteita. Noihan oli ihan  tuttuja juttuja kaikki? Hommia riitti aamusta iltaan ja vielä piti yötä vasten suunnittella seuraavaa päivää.

Viikko oli niin intensiivinen ja nopea tempoinen, etten edes kaupassa ehtinyt käydä. Vikana aamuna söin aamupalaksi raakaa kukkakaalia nam. Se tiedon määrä, mitä kurssilta jäi käteen, maksaa kyllä kaiken takaisin. Koko viikko oli kokemuksena uskomaton. Suurin kiitos kuuluu varmasti opettajallemme Kira Gluschkoffille ja koulumme kuulemma todella hyville varusteille. Niiden olemassa olosta en ollut näiden neljän vuoden aikana koskaan ennen kuullutkaan.

Kaikki 11 oppilasta saivat aikaan niin upeat kuvaukset, että meidän on syytä olla ylpeä omista saavutuksistamme. Ei tainnut kukaan ekana päivänä uskoa kuvaavansa oikeita malleja kunnon puitteissa. Toivottavasti kurssi pysyy vaatetusalan opintosuunnitelmassa jatkossa.

Katsotaan noita mun otoksia vielä myöhemmin lisää. Nyt rauhallisen ja ansaitun viikonlopun viettoon!

ps. onnistuin jotenkin deletoimaan eilisen postauksen aamulla puhelimella, mutta katsotaan jos se jostain löytyisi vielä…

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
Previous
@ Studio
Huippukuvaajaksi viikossa-kurssi