Hunting for the perfect one

SI MODA INSPIRATION BIKER JACKETAlennusmyynnit senkun kiihtyy niin kaupoissa kuin netissäkin. Itse en ole vielä kauheasti päässyt aleja tutkiskelemaan paikan päälle, mutta netissä olen muutamilla sivustoilla pyörinyt. Olen viisastunut vuosien varrella ja oppinut pysymään rauhallisena punalappumeren keskellä. On hyvä miettiä tarvitseeko uutta vaatetta tai asustetta todella, vai sokaiseeko alennettu hinta ostamaan tuotteen.

Ei kaikkien ale-ostosten tarvitse mielestäni olla “hyviä hankintoja”, jotka tulevat vain todelliseen tarpeeseen ja ovat äärettömän laadukkaita. Minusta alet ovat myös hyvä sauma löytää trendikkäitä juttuja edulliseen hintaan. Jos joku nyt sanoo tähän väliin, että eihän ne ole enää trendikkäitä, jos ne alessa on, niin väärässä olette. Itse olen tehnyt alennusmyynneistä monia trendilöytöjä, joiden todellinen kukoistuskausi on tullut vasta puoli vuotta hankinnan jälkeen. Monet trendit kiertävät sesongista toiseen tai palaavat muutaman huilikauden jälkeen takaisin entistä suurempina. Kannattaa siis pitää silmät auki ja mieli avoinna.

Vaikka niitä trendikkäitä löytöjä välillä aleista metsästänkin, niin olen silti sitä mieltä, että parhaat löydöt ovat juuri niitä “tarpeellisia ja laadukkaita”. Tällä kertaa mielessäni pyörii kaksi asiaa, joihin olen valmis panostamaan; nahkatakki ja nahkaiset avokkaat. Ensimmäistä olen jonkin verran yrittänyt kaupoista etsiä, mutta turhaan. Netissä sen sijaan tuntuu olevan rutkasti vaihtoehtoja jäljellä. Kaikki kollaasin takit eivät ole alennuksessa, mutta esimerkiksi vasemman yläkulman Rio:n takki irtoasi nyt 500 eurolla, kun normaalihintaisena se maksaa yli 1000 euroa. Tämmöisissä hankinnoissa yli 50% alennus tuntuu jo aika makealta.

Mitä te etsitte alennusmyynneistä?

Kuvat: Asos, Mango, Topshop, Net-a-porter, Nelly

XOXO
signature

What do you think?

5 Comments
Previous
First one
Hunting for the perfect one