Huonojen hiuspäivien pelastaja

Kaksi asiaa tulee mieleen kuvanmukaisesta hiuspannasta:

  1. Tarhakuvani 25 vuoden takaa. Paksut kangaspannat olivat kova hitti ysärin alkupuolella ja äiti päällysti niitä meille milloin mistäkin kankaasta. Mieleen tulee ainakin nalle- ja ruutukuviolliset pannat, taisivat olla lemppareitani.
  2. Blair Waldorf. Olen juuri päättelemässä toista kierrosta Gossip Girliä, joten pantatyylistään tunnettu Blair on hyvin vahvasti mielessä. Vaikka hänen tyylinsä pantoja lukuunottamatta ei ihan iske, on hän kuitenkin ylivoimainen lempparini koko GG:stä ja pystyn hyvin samaistumaan häneen. Samaan aikaan ihanan vahva ja tulinen, mutta kuitenkin herkkä tyyppi. Voitteko muuten kuvitella, että katsoin GG:tä ensimmäisen kerran vasta viime vuonna??

Mutta takaisin pantoihin. Kesällä tuli pidettyä harvase päivä erilaisia pantoja ja hiusnauhoja rannalla uima-asujen kera, mutta nyt syksyllä olen laajentanut niiden käyttöä ihan tavallisiin asuihin. Ne piristävät kivasti asukokonaisuutta ja mikä parasta, pelastavat huonot hiuspäivät ja antavat mahdollisuuden lykätä pesua vielä yhdellä päivällä. Nyt syksyllä pantojen materiaali on vaihtunut hieman syksyisempään ja tämän hetken lempparini on tämä musta samettinen panta. Pakko kehua, että kerrankin löytyi panta, joka istuu pieneen päähän, eikä litistä sitä entisestään.

Sellaiset kumpparilla varustetut ympyräpannat tuppaavat aina tekemään päästäni todella pienen näköisen ja lätistämään hiukset. Kaiken kukkuraksi ne aina luiskahtavat pois paikoiltaan, joka on todella turhauttavaa. Tämä Cubuksen panta on malliltaan ihan kuin ne meidän ysäripannat eli muovinen kaareva pantaosa on vain vuorattu samettisella kankaalla. Näitä olisi myös ollut herkullisissa syysväreissä, mutta niin villiksi en vielä ole uskaltanut heittäytyä. Saa nähdä pääseekö innostunko niistä vielä ja päästän sisäisen Blairini valloilleen.

Gina Tricot skirt 

Drykorn knit (Zalando)

L’intevalle shoes (Zalando)

Mulberry bag

Cubus headband

PS. TALOBLOGISSA UUSI POSTAUS!

photos: Hanna Väyrynen, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Saunan rakennusta