SI MODA ASU JAN11 2014 1

takki/coat & kengät/shoes ZARA // farkut/jeans MONKI* // paita/top COS // huivi/scarf GINA TRICOT* // pipo/beanie H&M

(*saatu/gifted)

SI MODA ASU JAN11 2014 4SI MODA ASU JAN11 2014 3SI MODA ASU JAN11 2014 5SI MODA ASU JAN11 2014 2

Hetkiä, joita aina välillä olen lapsen syntymän jälkeen kaivannut, ovat rennot jutustelu(juoruilu)tuokiot ystävien kanssa. Niitä oli aivan riittämiin silloin, kun mini oli vastasyntynyt ja nukkui tyytyväisenä sen ajan, kun minä istuskelin kavereiden kanssa kahvilla. Nyt, kun ikää on jo yli vuoden ja päiväunet ovat vähentyneet niihin yhtiin parin tunnin nokosiin, on näitä hetkiä tarjolla yhä harvemmin. Toki näen ystäviäni edelleen usein, mutta aika menee yleensä siihen, että he hauskuuttavat tyttöä ja minä keskityn pitämään hänet tyytyväisenä sekä aloillaan (julkisilla paikoilla siis). Siitä tuokiosta on rauhallisuus ja rentous kaukana 😀 Tänään lähdin pitkästä aikaan matkaan ilman vauhdikasta jälkikasvuani missiona kuvata Saran kanssa muutamat kuvat.

Kuvailujen ohella tai siis lähinnä niiden välillä, jolloin lämmittelimme sormet auton lämpöpuhaltimissa kiinni, vain istuimme ja juttelimme. Ihan rauhassa. Emme edes puhuneet lapsista, vaan kaikesta muusta, bloggaamisesta, kuvaamisesta, jauhelihakeitoista ja Instagramin päivittämisestä. Tämä hetki oli kaikessa ihanuudessaan juuri sitä, mitä arjen keskellä kaipaan. Välillä on hyvä hypätä taaperokuplasta ulos ja istuutua rauhassa ystävän viereen juttelemaan, kuuntelemaan ja nauramaan. Sen jälkeen on taas ihana palata kotiin. Koska niin hassulta kuin se kuulostaakin, ikävä hiipii sydämeen hyvinkin nopeasti ja sitä haluaa yllättävän pian palata takaisin pienen vauhtihirmun luokse.

kuvat: Sara/Tickle your fancy

XOXO
signature

What do you think?

8 Comments
 • Nina
  January 11, 2015

  Tosi kauniita kuvia ja ihanat kengät! 🙂

 • Sara
  January 12, 2015

  IHANA SIÄ!!! <3

  • Kaisa
   January 12, 2015

   Ihana siä! <3 nähdään loppuviikosta viim!

 • Lydia
  January 12, 2015

  Millä kameralla ja objektiivilla nää kuvat on otettu?

  • Kaisa
   January 12, 2015

   6D ja sigma 50mm 1.4 art! Vielä opetellaan uuden kameran käyttöä, mutta eiköhän kuvien taso nouse ajan myötä 🙂

 • Suvi
  January 12, 2015

  Oi miten ihana takki! Löytyykö noita vielä Zarasta vai onko jo vanha ostos?

  • Kaisa
   January 12, 2015

   Tää on valitettavasti jo toissa syksynä ostettu :/ Ei taida ihan samanlaista löytyä nyt kaupasta, mutta eiköhän Zaralla ole tänäkin talvella ollut untuvatakkeja myynnissä 🙂

Previous
ck