Hyvää joulua toivottaa joululapsien äiti

Tulin vain tännekin pikaisesti toivottamaan hyvät joulut ja kertomaan nämä meidän suurimmat joulunajan uutiset. Perheeseemme kuuluu tosiaan tätänykyä yhden tonttutytön sijaan kaksi veikeää joululasta, sillä pikkusisko päätti, että hän haluaa myös juhlia syntymäpäiviään joulun alla. Tätä skenaariota, että makoilen jouluaattona sairaalassa vauva kainalossa olen pyöritellyt päässäni raskausaikana monet kerrat ja aina todennut, että olisihan se nyt melkoinen sattuma. Samaa ovat sanoneet sukulaiset ja ystävät, mutta niin sitä vaan täällä ollaan!

Silmäilin äsken tuota edellistä tänne kirjoittamaani postausta ja minua alkoi jotenkin kauheasti huvittamaan seuraava lause; “On mahdotonta sanoa, koska se lähtö sairaalaan koittaa. Huomenna? Ylihuomenna? Viikon vai kahden päästä?”. Tottahan se on, että harvemmin sitä etukäteen tietää milloin synnytys käynnistyy, mutta olihan se nyt aika koomista, että kuusi tuntia tuon lauseen näpyttelyn jälkeen lapsivedet menivät ilman mitään ennakkovaroitusta 😀 Siitä kului toki vielä pitkä aika vielä siihen, kun ensi kerran vauvan syliin sain. Synnytyskertomuksesta olen jo saanut kyselyitä ja mietin, että voisin hieman myöhemmin, paremmalla ajalla kertoa hieman tarkemmin pikkusiskon matkasta maailmaan. En ehkä ihan perinteistä synnytyskertomusta, mutta jotain ainakin.

Nyt meillä on tämän pikku nyytin kanssa edessä pakkailut ja vaatteiden vaihto. Nimittäin me pääsemme kuin pääsemmekin jouluksi kotiin!!

Tämä on jo ollut ja tulee olemaan jälleen kerran hyvin erilainen joulu, mutta varmasti yhtä ikimuistoinen kuin minin syntymävuonna. Olen niin onnellinen, että kaikki sujui hyvin ja pikkuinen on tarpeeksi vahva lähtemään tänään kotiin. Joulun suunnitelmat menivät tässä hässäkässä täysin uusiksi, mutta ihan rehellisesti en tarvise tältä joululta mitään muuta kuin rauhallista yhdessä oloa perheen kanssa uudessa kodissa. Koko vuoden olemme puhuneet, että kun talo valmistuu me rauhoitumme sekä keskitymme perheenä toisiimme ja nyt on se hetki, kun näistä puheista siirrytään tekoihin.

Edessä siis vauvan ja uuden kodintuoksuisia päiviä lempipyhälläni höystettynä. Elämä tuntuu aikas upealta juuri nyt

Hyvää Joulua sinne teille kaikille!

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • huong
  December 25, 2018

  Onnea täydellisestä nyytistä <3 Yhteisynttäreitä lapsille oottaen, että milloin ne alkaa vaatia omat juhlat 😀
  Mutta hyvää ja ihmeellinen joulu on teillä ainakin. Voi pienokainen kun ei tiedä minkä merkityksen hän joululle antoi teidän osalta. Voimia ja paranemisia.

 • Tuulia
  December 25, 2018

  Suuret onnittelut pienestä tytöstä ❤️❤️ mielettömän suloinen pikkuinen joulutyttö ❤️

 • Viola
  December 26, 2018

  Onneksi olkoon pienokaisesta ja ihania pyhiä toivotellen ❤️!

Previous
RV 38+0