Hyviä ja huonoja uutisia. Aloitetaan hyvistä, niin voitte lopettaa lukemisen sen jälkeen, jos haluatte. Eilinen päivä lähti mahtavasti käyntiin, kun pitkästä aikaa päätin käydä kurkkaamassa Zaran kevät kokoelmia. Ruotsalaisista blogeista bongaamani kengät olivat saapuneet myös tänne ja tiesin heti mitä tehdä lahjakortillani. Muttamutta missä olivat kaikki 36 kokoiset. Myyty myyty myyty, minulle kerrottiin. Keskustan Zarasta lähdin ilman kenkiä, mutta ajattelin vielä käydä kurkkaamassa itiksessä. No ei sielläkään tärpännyt. Myyjä oli mahtava ja yritti kaikin keinoin piristää meikäläistä. Otettiin ylös kengän koodia ja puhelinnumeroa. Jos niitä tulisi ensi viikolla, saisin tulla hakemaan omani pois. Juuri, kun olin lähdössä, toinen myyjä tuli varastosta paikalle ja kysyi olimmeko tietoisia siitä yhdestä ylimääräisestä 36 koon parista, joka lojui varastossa. Siitäkö ilme kirkastui (minulla ja myyjällä). Myyjä pahoitteli tilannetta ja nolostui, kun oli myynyt minulle eioo:ta. Pyysin häntä olemaan iloinen, sillä itse olin vain riemuissani. Ihanat, pienet sirot korkkarit olivat aivan täydelliset jalkaan ja poistuin onnellisena myymälästä. Jee.

Jee loppui kyllä hyvin lyhyeen. Jo pitkään kiukutellut kannettavani oli aamulla pihissynyt viimeiset pihinänsä. Se ei enää auennut tai jos aukesi niin ensimmäinen yritys avata mitään ohjelmaa sai sen tuhannen tilttiin ja pakkosammutukseen. 20 kertaa avasin ja suljin koneen ja sain jollain ihmeellisellä tavalla kopioitua aina muutamat kansiot kerrallaa kovalevylle. 4 tunnin urakka palkittiin ja meikäläisen tiedostot oli pelastettu. Kone pihisi vielä jonkin aikaa, mutta tänä aamuna käynnistys-yritys näytti pelkkää mustaa. Nyt ollaan siis ilman konetta. Tällä hetkellä Teemu lainaa omaansa, mutta kaikki ohjelmani yms. menivät omani mukana. Katsotaan miten usein saan nyt vkl kirjoiteltua. Singanhdan kyllä samantien kaupoille uutta ostamaan. Opinnäytetyöni on kriittisessä vaiheessa ja on päästävä jatkamaan hommia. Kerrasta viisastuneena tarkoituksena on vaihtaa pc maciin. Hyviä vinkkejä minne suuntaan? Apple storeen?

Hyvät uutiset: Kauneimmat kevät korkkarit hommattu

Huonot uutiset: Kannettavani elämä eletty

Materialistiset saavutukset ja menetykset ovat siis perjantain aiheena. Hauskaa viikonloppua teille 🙂

xoxo Casey

XOXO
signature

What do you think?

12 Comments
 • Porvoolainen
  February 3, 2012

  Ton huononkin uutisen kääntää hyväksi se, kun saa hommata uuden kannettavan.

  Mikäpä olisi ihanampaa kuin suunnata Nykin Apple storeen ;))

  Oletko jo katsonut verkkokaupasta?

  Mukavaa ja lumista viikonloppua,

  Porvoolainen

  • Casey
   February 3, 2012

   Aivan. Tää oli kyllä semmonen juttu, että olin mielessä miettiny “kesällä ostan sitten uuden koneen”. No joku päätti minun puolesta, että etkä osta vaan ostat nyt! Sama kävi puhelimen kanssa. Ajattelin ostaa iphonen sittenkun vanhassa ei enää henki pihise. No meni pari viikkoa ja vanha puhelin ei enää mennyt päälle 😀 en ole kyllä vieläään sitä iphonea saanut hankittua, vaan menen 10 v. vanhalla nokialla. Todennäköisesti tämän tekstin jälkeen sekin sanoo ittensä irti. Korkeampia voimia on siis olemassa…

 • pauliina
  February 3, 2012

  Apple omaan liikkeeseen! Meillä kotona luotetaan Appleen ja tällä hetkellä käytössä iMac ja kolme Prota ja olemme kaikki olleet tyytyväisiä alusta alkaen.

 • Mayo
  February 3, 2012

  Ite ostin Kampin humacista oman 13″ Macbook proni ja oon ollut kyllä tosi tyytyväinen. Palvelu oli nopeaa ja näppärää ja kone on toiminut nyt ainakin tämän ensimmäiset 6 kk täysin moitteetta. takuuhuoltoa tai muuta en vielä – tai toivottavasti ikinä – ole joutunut testaamaan, joten siitä en osaa sanoa. Ostaessani sain vielä Office Applications-ohjelmat muistaakseni kaupanpäälle!

  Toivottavasti löydät uuden ihanan koneen!

  http://www.mayopic.blogspot.com

 • aa
  February 3, 2012

  verkkokaupasta:)

 • Enni
  February 3, 2012

  Kannattaa nyt ainakin hommata ulkoinen kovalevy ja tallentaa sinne varmuuskopiot. Mulla itsellä on samat kuvat kolmessa paikassa tällä hetkellä ja kerran kuussa about tallennan koneelta kuvat kahdelle ulkoiselle kovalevylle, jotka ovat visusti tallessa ja piilossa kolhuilta. Niin ei sitten harmita, jos kone ei enää suostuisikaan käynnistymään.

  Siinä Macissahan on muuten samat komponentit kun muissakin läppäreissä. Mutta onhan se mäkki kieltämättä kauniimpi kone. 😉

 • emm
  February 4, 2012

  no siis noissa pc:issäkin on aika paljon eroa, että turha tuomita kaikkia pc:itä yhden “huonon” vuoksi… ja appleissa on muutenkin ihan yhtä lailla vikoja kuin pc koneissa. tuskin kukaan tosissaan applea ostaa koska se on muka toimivampi, ylibrändätty merkki se vaan on (niin kun iphonekin :D). ja en muuten oo apple vihaaja, mulla on mm. parikin ipodia taskussa pyörimässä. mutta joo, toki jos haluat applen niin siitä vaan, mutta muilla merkeillä kyllä toimivuuden puolesta löytyy ihan yhtä lailla hyviä koneita!

  • Enni
   February 4, 2012

   Niin, tottakai on vikoja kun samoja osia koneen sisältä löytyy.

 • LE
  February 4, 2012

  Applen omasta nettikaupasta saa opiskelija-alennusta 🙂 ja ainakin itsellä on aina Giganttissa laitettu hinta alle kilpailijan. Olen vain kertonut, että esim. Verkkokauppassa (siis se ihan verkkokauppa siellä jätkänsaaressa 🙂 ) on tuote x hintaan 1099e, että mihis hintaan täältä lähtis?(toki joutuvat usein tarkastamaan hinnan, mutta tästä oppineena vienyt itse paikalle lisätodisteita, kuten esim. lehtimainoksen). +Gigantissa 30päivää vaihto- ja palautusoikeus myös sellaiselle tuotteelle, jota on kokeillut!Tämä ei ole mikään Giganttimainos, mutta itsellä sieltä hyviä kokemuksia 🙂

 • J-J
  February 5, 2012

  applen koneet= ylibrändättyä jaskaa. osta asus 🙂

  • Casey
   February 5, 2012

   hmm. täällä on tullut aika ristiriitaista kommenttia. Toiset ehdottomasti mac:in kannalla toiset pc:n. Itselläni on ollut nämä kaikki vuoden pc ja pidän kyllä käyttöjärjestelmästä. Mutta valitettavasti olen kääntymässä macin puoleen omien ja lähipiirini kokemusten myötä. Minulla on ollut paljon enemmän ongelmia koneen (ja vanhojen koneiden) kanssa, kuin ystävillä joilla on mac. Varmasti molemmissa on vikoja ja molemmista löytyy aivan yhtä suorituskykyiset versiot, mutta tähän olen nyt tullut. Päätökseeni vaikuttaa myös se, että alallani käyttettävät ohjelmat pyörivät yleensä paremmin macissa (tämäkin lähipiirin kokemuksia ei kirjafaktaa). Teemu on kerännyt meille jo aikamoisen apple-perheen tänne ja siitäkin syystä olisi ehkä typerää ottaa itselleni pc. Mutta kuten sanoin molemmissa plussansa ja miinuksensa. Mielipide kysymys ja esteettikkona asiaa katsellen:onhan se mac vaan niin paljon nätimpi 😀

 • vuokko
  February 6, 2012

  Onpa hienot kengät! Onneks löyty 🙂

Previous
New in bathroom
Hyvät ja huonot uutiset