I tell you what

Unelma matkakohde?
 New York, sinne on vaan päästävä!

Mihin suuntaatte häämatkalle?
 hah, tää onki hyvä kysymys. Se tulee meille vähän yllärinä nimittäin!

Lempibiisi tällä hetkellä?
 Tätä kesäbiisiä on tullu nyt parin viikon verran hoilattua. Kuuntelin joskus teininä Kuningas pähkinää ja tää tuntuu jotenki legendaariselta, vaikka eroaakin mun muista tämän hetken lemppareista aika radikaalisti.

Mikä on sun lempiruoka? 
lohi keittona, salaattina, sushina, savustettuna, laatikkona eli ihan missä muodossa vaan 😀

Mitä sun opinnot sisältää?Opintoihin kuuluu karkeasti kolme osa-aluetta: muodonhallinta (kaavoitus yms.), vaatesuunnittelu, markkinointiMikä sun unelma työpaikka? 
Kyllä se oma yritys olisi se suuri unelma

Mistä saat inspiraatiota pukeutumiseen?
 ihan kaikkialta; kadulta, lehdistä, blogeista, musiikista, mediasta yms.

 Lemppariblogit?
 fashiontoast, song of style, angelica blick yms…

 Lempivaatekappale? Mustat farkut!

Niin sellasta vaan etta ku joskus laitoit sen juoksu postauksen ja sanoit etta juokseminen on sulle ku huumetta ni onks se aina ollu vai pakotitko ittes juoksee niin kauan et siihen jai himo vai miten? Oon aloittanu urheilun 4-vuotiaana ja se on ollu iso osa mun elämää aina. En ole missään vaiheessa periaatteessa alottanu juoksemaan, vaan se on vaan tullu normaaliksi rutiiniksi sen jälkeen, kun lopetin joukkueurheilun. Pikajuoksua oon ihan harrastanutkin, mutta siitä on ollut lähinnä haittaa, kun olen yrittänyt juosta pitempiä matkoja. Tykkäisin pinkoa aina vaan täysillä 😀

Mikä on sun luottohiusvärisi, mistä joskus mainitsit? Ruotsissa asuessani värjäsin Hennesin “true brown” värillä, nyt oon värjäilly Soyssin keskiruskealla. Yritän aina löytää mahdollisimman harmaanruskean, koska en halua hiuksiini tippaakaan punaista.

Mikä on sun “turva-asu” päiville, jolloin tuntuu että mitkään vaatteet ei sovi? Mustat housut ja valkoinen t-paita.

Lemppariaamiainen? Tällä hetkellä turkkilainen jugurtti tuoreilla hedelmillä ja marjoilla.

Kuinka usein juokset lenkkejä näin kesällä ja kuinka pitkiä? Nyt olen aika surkeassa jamassa lenkkeilyn kanssa ja juoksen 3-4x viikossa. Lenkit ovat pituudeltaan 6-10 km ja kestävät puolesta tunnista tuntiin. Tavoitteenani on työharjoittelun loputtua päästä siihen “perusrytmiini” 5-6x ja juosta muutama pidempi lenkki viikossa.

Käytkö kuntokeskuksissa jumpissa tai salilla? Käyn ihan punttisalilla tekemässä erilaisia “kuntopiirejä”. Personal trainer löytyy yllättävän läheltä ja Teemu onkin tehnyt minulle monta erilaista salitreeniä. Ryhmäliikuntaa en ole kokenut omaksi jutukseni.

Vaikutat olevan usein edellä tulevista trendeistä, seuraatko aktiivisesti kansainvälisiä muotilehtiä ja muita vai aavistatko trendit oman vaiston varassa? Tekisi mieli sanoa, että omaan jonkinlaisen muotiaistin, mutta ehei en omista. Joskus harvoin tulee semmoisia juttuja, että huomaan jonkun jutun tulevan muotiin puoli vuotta sen jälkeen, kun olen itse niistä intoillut. Suurimmat inspiraationi olen saanut trendiennusteista, joita käytämme koulussa. Niistä tulevia trendejä on aika helppo ammentaa omaan pukeutumiseen.

Minkä väriset hiukset sinulla on oikeasti? Ruskeat, hippasen vaaleemmat (lue harmaammat) mitä nyt.

Entä kuinka pitkä olet? 160cm ja en yhtää milliä päälle vaikka kuinka oon yrittäny.

Ikäero on teidän sisarusten välillä?  Ite oon siis 24, keskimmäinen 22 ja nuorin 17.

Oletteko miten läheisiä? Me ollaan kyllä tosi läheisiä. Nyt aikuisena se on taas korostunut, kun ikäeroilla ei oikeastaan enää ole merkistystä. Tehdään paljon juttuja yhdessä ja meillä on yhteisiä ystäviä.

Onko sulla parasta ystävää? Siskojen lisäksi löytyy kyllä se paras ystäväkin. Ollaan tunnettu aina ja hänet voi melkein laskea kolmanneksi siskoksi.

Mitä tv ohjelmia seuraat?
 äh tosi huonosti mitään, koska en vaan ehdi. Muodin huipulle ja Suomen huippis ovat olleet ehkä ainoat mitä olen oikeasti seurannut. Sarjoja katson dvd:ltä ja joskus jotain kokkiohjelmia mitä sattuu tulemaan.

Opitko kaavoituksen vasta vestonomi-koulutuksessa vai milloin opit tämän elämääkin hyödyllisemmän taidon? Kaavoituksen olen oppinut aika pitkälti itse, mutta tietysti olen saanut paljon lisätietoa ensin Pukuompelijalinjalta Turusta ja sitten AMK:ssa. En kyllä voi vestonomikoulusta suositella, jos tavoitteena on oppia kaavoittamaan hyvin.

Mikä on sun kengänkoko? 36, joissan kengissä 35

Käytätkö steippareita vai sukkiksia yleensä? Sukkiksia käytän jos jotain. Joskus kokeilin löytää sopivia steippareita, mutta en löytänyt. Valuivat koko ajan, joten en osaa suositellakaan mitään.

Kuinka paljon sulla menee rahaa kuukausittain kauneudenhoitoon ja minkä ikäsenä alotit meikkaamaan? Tää on ihan säälittävää mutta n.20 e. Aloin meikkaamaan joskus yläasteella. Vielä 6.luokalla vannoin etten ikinä meikkaisi 😀

Mikä on yksi ihanimmista asioista, mitä miehesi on sinulle tehnyt/antanut? Teemu on kyllä tehnyt monia ihania asioita mm. kosinut, mutta tuli mieleen eräs hetki. Teemulta oli juuri leikattu molemmat polvet ja toipui operaatiosta Kotkassa. Olin yksin Helsingissä ja jostain syystä tosi surullinen. Tiesin ettei Teemu voisi ajaa Helsinkiin ja kävellä 6. kerrokseen rappusia ylös. Illalla sain viestin, jossa luki “käy kurkkaamassa ovelle, siellä on sinulle jotain”. Odotin kukkia yms. mutta siellä seisoikin Teemu nojaillen portaiden kaiteeseen. Hämmentyneenä purskahdin itkuun. Silloin tuli olo, että siinä on ihminen joka oikeasti yrittää kaikkensa, että minulla olisi asiat hyvin. En kyllä vieläkään tiedä miten se oli itsensä sinne ylimpään kerrokseen saanut 😀

Vihdoin sain vastattua näihin! Vastailin myös teidän kommenteihinne 🙂 Viikon päästä helpottaa ja blogi saa luvan taas herätä henkiin.

Kuvituksena tän kesän napsuja puhelimesta!

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Ansku
  June 26, 2012

  Voi että. Mulle ei taida koskaan olla mahdollista juosta noin paljoa. Peräkkäisinä päivinä en voi juosta ollenkaan. Penikat kipeytyy liikaa. Tuntuu kuin sääri olisi murtunut.

  Naati sää munkin puolesta 🙂

 • Milja
  June 26, 2012

  Voi, ihana Teemu! Ja eikai se oo säälittävää jos menee vähän rahaa. Musta tuntuu et moni toivois, että menis vaan ton verran. 😀

 • iida
  June 27, 2012

  rupesin itkee liikutuksesta ku luin ton vikan vastauksen 😀 en siis mitenkää pikkusen vaa ihan kunnolla. ihanaa ku oot löytäny vierellesi tuollaisen henkilön.

Previous
Kesän lapsi mä oon
I tell you what