I want jeans, blue jeans

En voi olla ihailematta FashnChipsin Christinen farkkuja. Nainen tuntuu löytävän aina ne parhaat mallit! Tällä hetkellä itseäni kuumottelee farkut, jotka ovat väljät ja hieman vajaamittaiset. Vyötärö saisi olla korkea ja lahkeet kapeat. Väri saisi puolestaan olla kunnon ysärihenkinen sininen denim. Näiden kaikkien kriteerien kanssa olen kysellyt kaupoista sopivia. Tänään sovitin mm. Monkin ja Weekdayn tarjontaa ja listasin parhaat vaihtoehdot tähän.

Weekday Someday jeans oli sopivan pituinen ja väljyinen muuten, mutta vyötäröltä se oli hieman liian iso. Sininen väri oli ehkä täydellinen, mutta ei tuo harmaakaan pahalta näyttänyt. Harmikseni tuosta sinisestä oli XS koko loppunut ja S oli vielä tuhottoman paljon suurempi vyötäröltä.  Monkin Sally Jeans sen sijaan istuu vyötäröltä ihan täydellisesti ja on muutenkin sopivan kokoinen. Mustia housuja minulla on jo niin monet, etten ehkä haluaisi päätyä niihin (vaikka takuulla löytyisi käyttöä). Sininen on aavistuksen vaaleampi kuin Weekdayn omissa, mutta oikein passeli vielä.

COSilla en ehtinyt käydä, mutta taidan tsekata sen vielä ennen päätöstä. Nuo Christenen siniset ovat nimittäin juuri sieltä hankitut…

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
Previous
Antamisen ilosta