Kaupallinen yhteistyö: Brother

Reilut kuukausi takaperin esittelin teille täällä blogissa uuden “leluni”, jonka avulla suuri intohimoni tuunaus&askartelu on päässyt uudelle tasolle. Ensimmäisessä yhteistyöpostauksessa Brotherin P-Touch Cube-tulostimen kanssa loihdin erilaisia, pieniä ja helppoja tuunauksia lastensyntymäpäiväkutsuille. Kyseisessä postauksessa kerroinkin vähän enemmän tuotteen ominaisuuksista ja siitä, miten tuotetta käytetään. Paristoilla, ladattavalla akulla tai verkkolaitteella* toimiva tarratulostinhan tosiaan taipuu moneen sekä hyvin arkiseen että myös juhlavaan tuunauskäyttöön. Itseäni viehättää ehdottomasti enemmän tämä juhlapuoli ja erilaisiin teemajuhliin sopivien tuunausten väkertäminen. Siitä syystä päätin tähän toiseenkin postaukseen ottaa juhlakulman, mutta hieman aikuisempaan makuun.

Sunnuntaina juhlimme ystäväni Jannin vauvajuhlia ja siitä sainkin kipinän ideoida erilaisia juttuja Baby Showereille. Nykyäänhän nämä vauvakutsut ovat enemmän sääntö kuin poikkeus, että sellaiset odottavalle äidille järjestetään. Ja mikä ihana tapa tuo onkaan muistaa äitiä ja tsempata loppumetrien häämöttäessä jo edessä. Itsekin tiedän, että tuossa raskauden loppupuolella alkaa olla jo melkoisen kypsä raskausaikaan, joten juhlat ystävien kesken varmasti piristävät ja luovat positiivista fiilistä viimeisille viikoille. Vauvajuhlien lähestyessä tuunaus- ja askarteluideoita niihin syntyi kasapäin ja yhden (alla) toteutinkin Jannin päivää ilahduttamaan.

Tässä alla vielä kaikki ideani koottuna;

Lahja kiitokseksi osallistumisesta vauvakutsuille

Tarvitset: valitsemasi lahjan, valkoista pahvia, sakset, kasetin tarranauhaa, kasetin satiininauhaa

Vauvakutsujen yleistyessä ovat myös pienet “kiitos-lahjat” vieraille yleistyneet. Minusta tämä on hauska tapa muistaa vauvakutsuilla olleita ja erityisesti, jos lahjana on jokin hyödyllinen asia. Olen nähnyt lahjoina mm. kynsilakkaa, muuta pientä kosmetiikkaa, käsidesiä, suihkusaippuaa tai pesuvamppuja. Lahjoista voi tehdä yhtenäiset esimerkiksi tällaisella bodyn mallisella kortilla, joka sidotaan lahjan ympärille satiininauhalla.

Nauhaan käärityt herkut

Helppo tapa tuunata juhlat oman näköisesti on kääriä tarjottavia kustomoiduilla satiininauhoilla. Tähän tarkoitukseen sopii hyvin mm. macaronsit ja erilaiset keksit, jotka eivät tartu nauhaan kiinni ja joita on helppo pinota.

Personoidut juomat

Myös juomien (lasien tai pullojen) tuunaus käy helposti. Pahvipilliin saa helposti väkerrettyä viestin tai nimen tarranauhalla ja juoman ympärille voi sitoa satiininauhaa koristeeksi.

Kiitosviesti aterimissa

Jos lahjoja ei halua vieraille erikseen varata, voi kiitosviestin ujuttaa esimerkiksi aterimiin satiininauhan avulla. Tämä tuo myös kauniin lisän kattaukseen!

Vauvakutsujen arvausleikki

Vauvakutsuilla on monesti tapana leikkiä erilaisia leikkejä ja myös niitä varten voi nähdä itse vähän vaivaa, jos haluaa omannäköiset leikit. “Kuka tämä vauva on?” on yksi klassisimmista baby shower leikeistä, eli siinä pyritään arvaamaan kenen vieraan tai itse päivänsankarin vauvakuva on kyseessä. Kuvat toimivat myös kivana rekvisiittana, joten ne kannattaa ripustaa esille esimerkiksi “pyykkinarulle”.

Viesti odottavalle äidille kukkakimpussa

Monet haluavat muistaa äitiä erilaisilla lahjoilla ja kukilla. Kukkakimpusta voi tehdä astetta persoonallisemman liittämällä kukkakimpun varteen viestin satiininauhaan. Nauhan äiti voi esimerkiksi säästää syntyvän lapsen vauvakirjaa varten.

Muistutuksen vielä, että P-Touch Cube-tulostinta saa tosiaan Brotherin omasta verkkokaupasta, Veikon Koneelta, Data Groupilta sekä Verkkokaupasta.

(*Huomioithan, että laitteen mukana tulee 12 mm leveä TZe-tarranauha (valkoinen pohja/musta teksti) 4 m, takuukortti ja pika-asennusopas, mutta malli ei sisällä virtalähdettä. Tuoterekisteröinnillä laitteella on 3 vuoden takuu.)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Lunta ihmettelemässä
Ideoita vauvakutsuille