Ihan(a) kesä(aika)

Tuulettomassa, suojaisassa paikassa seisoessa tuntui tänään ihan kesältä. Ensimmäistä kertaa tuli fiilis, että pitäisikö riisua takkikin? Onneksi en riisunut, sillä seuraavan talon takaa puhalsi viileä merituuli. Mutta tuo ajatus hyvin lähellä olevasta kesästä sai hymyn huulille. Kuten sai myös kesäaikaan siirtyminen, mutta hieman eri syystä. Kellojen siirto nimittäin avitti meitä saamaan vauvan rytmin paremmaksi yhdessä yössä. Kello viiden/kuuden aamuherätykset ovat ainakin hetkellisesti historiaa, sillä vauva on nyt herännyt nyt muutamana aamuna siinä seiskan pintaan. Pitäisipä hän tämän rytmin edes hetken, se sopii nimittäin meille!

Ikuisia nämä vauvojen rytmit eivät missään nimessä koskaan ole, mutta pienillä kikoilla niistä pystyy monesti ylläpitämään hieman paremmin. Näin kesää kohti mentäessä lisääntyvä valon määrä saattaa vaikuttaa oleellisesti vauvan unirytmiin. Ilman kunnollisia verhoja voi illasta ja aamuyöstä tulla yhtä kukkumista, kun pienet ressukat eivät ymmärrä, että yötähän siinäkin eletään. Vain valoisempaa sellaista. Meiltä makuuhuoneen verhot uupuvat vielä täysin, mutta nyt ajattelin toimia rivakasti ennen kuin tämä alkaa enemmän häiritä vauvan unta. Verhoiskoja kävimme jo viikonloppuna katsomassa ja seuraavaksi pitäisi käydä valitsemassa se verhokangas. Veikkaan, että mittatilausverhot ovat tässä kohtaa se paras ja ehkä ainut vaihtoehto, kun tuota huonekorkeutta tosiaan on jonkin verran.

Verhojen lisäksi lähiviikkoina pitäisi viedä yhtä sun toista sisustusprojektia eteenpäin. Moni asia on vielä talossa vaiheessa, mutta nyt otimme nyt mieheni kanssa tavoitteeksi saada edes yhden niistä viikon aikana hoidettua. Se on ihan realistinen tavoite näin vauva- ja yrittäjäarjen keskellä 🙂

shoes and coat Zalando

jacket Lindex (old) 

jeans Bubbleroom

bag Karu Atelier

hair clip Glitter

photos: Hanna Väyrynen, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Karoliina
  April 6, 2019

  Voitko tehdä postauksen sun suosikki netflix sarjoista/leffoista :)?

  • Kaisa
   April 8, 2019

   Juuri listasin pari sarjaa tuohon uuteen postaukseen, mutta jossain vaiheessa voisi nuo leffavinkitkin koota 🙂

 • Sanna
  May 12, 2019

  Hei, mikä noista Karun laukuista kuvissa oleva laukku on, envelope belt bag (120 euroa) vai envelope bag (195 euroa)?

Previous
Harmaahiusprojekti – osa 1
Ihan(a) kesä(aika)