Iho tykkää x4

Tämä postaus piti tehdä jo aikoja sitten, kun talven kuivattama iho oli vielä ajankohtainen. Noh vaikka olemme selkeästi menossa jo kevättä kohti, niin ihoni on edelleen talven jäljiltä kuiva ja vaatii uskomattoman paljon kosteutusta. Sopivien voiteiden löytäminen on ollut melkoista sattuman kauppaa ja nyt minulla on käytössä sellainen trio, jota en kyllä vähään aikaan vaihda. Näiden kolmen kasvovoiteen lisäksi olen löytänyt pelastavan enkelin väsyneille silmänalusille. En ole koskaan aiemmin kärsinyt näin pahoista ja tummista silmäpusseista kuin nyt. Jokainen äiti varmaan tietää mistä puhun…SI MODA IHO TYKKÄÄ SI MODA IHO TYKKÄÄ

1. Biothermin Aquasource nuit hydrating jelly on kaikin puolin täydellinen päivävoide*. Geelimäinen koostumus kuivuu nopeasti, mutta antaa silti runsaasti kosteutta. Voiteen ansiosta myös meikkini on pysynyt aikaisempaa siistimpänä, sillä iho ei rasvoitu päivän aikana juuri ollenkaan.

(*EDIT unohdin tosiaan mainita, että tämä on varsinaisesti yövoide. Näin ollen ei esimerkiksi sisällä samanlaisia suojakertoimia kuin päivävoiteet, joten auringolta on suojauduttava muuten tai käytettävä saman sarjan päivävoidetta. Itse suosin tätä, koska jostain syystä tämä sopii iholleni paremmin kuin se varsinainen päivävoide.)

2. Lumene Artic Aqua face cream on Biothermin voidetta paksumpaa ja käytän sitä lähinnä yövoiteena. Muutaman kerran olen levittänyt tätä myös aamulla kasvoilleni, jos iho on tuntunut erityisen kuivalta. Tämän päälle en kuitenkaan tykkää meikkiä laittaan, joten siitäkin syystä voide sopii paremmin yökäyttöön. Koko Lumenen Artic Aqua sarja on ollut oivallinen iholleni, koska se ei tykkää kovinkaan voimakkaasti hajustetuista voiteista. Artic Aqua tuotteissa onkin hyvin mieto, miellyttävä ja raikas tuoksu. Minusta tämä raikkaus on yksi tärkeimmistä jutuista kasvovoiteissa, koska suihkun jälkeen on ihana korostaa puhdasta oloa voiteen avulla.

SI MODA IHO TYKKÄÄ 5SI MODA IHO TYKKÄÄ

3. Lumenen Artic Aqua moisture boosteria levitän yleensä vielä iltaisin ennen yövoidetta. Se vie viimeisenkin kiristävyyden tunteen kuivasta ihosta. Kevyt geelimäinen koostumus kuivuu salaman nopeasti ja jättää iholle mukavan mattapinnan. Iho ei todellakaan tunnu ylikosteutetulta saati rasvaiselta näiden kahden jälkeen. En ole koskaan aikaisemmin välittänyt minkään sortin tehohoidoista, mutta tämä on kyllä kullanarvoinen tuote!

4. Jos edellinen tuote oli kullanarvoinen, niin en tiedä millä sanoin luonnehtisin N°7 Beautiful Skin vitality eye roll-onia. Säilytän voidetta jääkaapissa ja pyörittelen sitä aamuisin hellävaraisesti silmieni alle. Tuubin suulla olevat kolme metallipalloa pyörivät levittäessä ja ne tuntuvat ihanan viileiltä! En tiedä onko kyseessä jonkin sortin “lumelääke”, mutta ainakin omat silmäni vaikuttavat levityksen jälkeen edes jonkin verran virkeämmiltä. Viileä voide ja pallot tuntuvat auttavan myös turvotukseen.

(N°7 ja Lumenen tuotteet saatu blogin kautta)

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • siiri
  March 16, 2014

  Blogisi ei ole muutamaan päivään päivittynyt blogloviniin. Tämänkin postauksen huomasin instasta.

  • casey
   March 16, 2014

   Hei kiitos infosta 🙂 selvitän missä vika!

 • Elina
  March 16, 2014

  Heippa, jäin miettimään tuota Biothermin voidetta, nuithan tarkoittaa ranskaksi yötä eli onko se siis yövoide? Muutenhan sillä ei olisi niin väliä mutta päivävoiteisiin verrattuna suurin ero on aurinkosuojakertoimen puuttumisessa, mikä varsinkin nyt kevätauringon aikaan olisi tosi tärkeä 🙂 Suosittelen siis kokeilemaan saman sarjan päiväversiota!

  • casey
   March 17, 2014

   Erittäin hyvä huomio! Unohdin tyystin mainita tästä (asia nyt korjattu). Itse käytin viime kesänä Dui Clinicin kasvovoidetta, joka sisälsi suojakertoimen, mutta nyt talvella tämä yövoide on ajanut sen tiellä. Tämä sopii jostain syystä paremmin iholleni kuin saman sarjan päivävoide (sitäkin on tullut testattua). Täytyy nyt kevään tullen löytää toinen voide tämän rinnalle tai sitten suojautua auringolta muuten 🙂

Previous
March list
Iho tykkää x4