Ekan luokan eka päivä, check! (melkein toinen myös)

Äitiä jännitti ja niin taisi myös esikoista jännittää, mutta kaikki sujui hienosti. Nenäliinojakaan ei ihme kyllä tarvittu. Tuijottelin vain haltioituneena tuota yhtä aikaa niin pienen ja niin ison tytön itsevarmaa astelua ensin koulun pihalle ja sieltä jonoon muiden ekaluokkalaisten kanssa. Reipas vilkutus muulle perheelle ja se oli menoa sitten. Iltapäiväkerhosta hain kotiin intopiukean tytön, joka olisi kuulemma vielä halunnut jäädä hetkeksi.

Minulle tuli elävästi mieleen oma lapsuus ja ensimmäiset kouluvuodet. Olin vähintään yhtä innoissani kuin meidän mini ja lopulta äiti alkoi kutsua minua Kaisa Koululaiseksi, koska muuta en olisi halunnut päivisin tehdäkään kuin käydä koulua. Toisen luokan syysloman kynnyksellä ehdotin opettajalle, että mitäs jos tulisin lomasta huolimatta kouluun 😀 Se idea ei jostain kumman syystä käynyt toteen.

Mitään sen kummempaa asiaa ei minulla ollut kuin tosiaan kertoa, että kaikki sujui eilen hienosti! En halunnut somea päivitellä, vaan otin tuon päivän ihan vaan meille itsellemme ja nautin tästä hienosta virstaanpylväästä. Kiitos vielä kaikille hurjasti tsempeistä ja vertaistuesta 🙂 Tämä oli helpompi rasti mitä odotin, mutta toki hyvin ainutlaatuinen ja ikimuistoinen. Siitä muistona ovat nyt myös nämä tällä viikolla otetut kuvat, joissa on mielestäni aivan super ihana (ja innostunut!) fiilis ♥

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Tulevan ekaluokkalaisen äidin fiilikset
Ikimuistoinen hetki