SIMODA BEAUTY ILLUMINATOR

Pitkän aikaa käytin päivittäisessä meikissä Lumenen Crystal Radiance Primeria. Luottotuotteeni, todellinen lifesaver sekin. En tosin käyttänyt sitä varsinaisen primerin asemassa, vaan meikkivoiteen päällä mm. silmänalusilla, poskipäiden korkeimmilla kohdilla, kulmaluulla, amorinkaarella. Eli ennemminkin valokynän tapaan. Sen avulla sain meikistä kuulaan ja raikkaan näköisen. Ikäväkseni tuotteen valmistus lopetettiin ja olen siitä lähtien yrittänyt etsiä korvaajaa. Lumenen valikoimaan tullut vastaava tuote ei ole mielestäni yhtään vastaava, joten sen hylkäsin samantien.

Kicksistä löysin pari potentiaalista vaihtoehtoa ja tällä hetkellä testissä on itseassa se budjettiystävällisin versio ketjun omalta merkiltä. Väri on ehkä hieman epäilyttävän väristä (vaaleanpunainen/laventeli), mutta iholle levitettynä lähes väritöntä. Muutaman päivän testanneena täytyy todeta, että tämän olevan ihan kelpo tuote, mutta ehkä aavistuksen liian “glitterimäinen” esimerkiksi silmänalusille. Missään nimessä pois en ole tätä antamassa, mutta sen täydellisen korvaajan etsintä jatkuu yhä. Seuraavaksi testaan luultavasti Lancômen vastaavaa, joka tosin on aika paljon tyyriimpää tavaraa kuin tämä. Jos teiltä löytyy joku vastaava, huipputuote kotoa, niin vinkatkaa ihmeessä!

XOXO
signature

What do you think?

4 Comments
 • Hanna
  May 17, 2015

  MACin Strobe Liquid! Oli pitkään ihan päivittäisessä käytössä, mutta nyt on kasvojen meikkaaminen jäänyt aika lailla kokonaan… tätä voisin silti ostaa taas. Aika tyyris on tämäkin, mutta todella riittoisa.

 • Qjs
  May 18, 2015

  Joo se Lumenen tuubi, mäkin jäin kaipaamaan juuri samanlaisessa käytössä! MIKSI ne menivät sen lopettamaan, oli budjettiystävällinenkin! 🙁 Mut tämä menee sit nyt testiin, kiitti vinkistä.

 • Johanna Siivonen
  May 19, 2015

  Lancôme Teint Miracle valokynä on loistava tuote korostomaan poskipäitä, kulmaluuta ja amorinkaarta. Sekin kyllä aika hintava, noin 44e. :/ Mutta mielestäni se on hintansa arvoinen ja kestää hyvin vuoden verran!

  • Kaisa
   May 22, 2015

   Kiitos vinkistä! Pitää tsekata tää viim lentokentällä 🙂

Previous
Mom’s day off