NEW IN: Festarishortsit

OLYMPUS DIGITAL CAMERASI MODA NEW IN SHORTSIT 00 OLYMPUS DIGITAL CAMERAshortsit/shorts Seppälä

Kävimme maanantaina aamupäivästä siskon kanssa Kotkan keskustassa ennen mökille lähtöä. Missiona löytää siskolle uudet farkkushortsit. Hetken kierreltyämme Kotkan “hulppeassa” ostoskeskuksessa bongasimme Seppälästä nämä “festarishortseiksi” nimetyt pöksyt -70% alennuksessa. Hauska hapsutettu malli ja mukavan pehmeä materiaali yhdistettynä seitsemän euron hintaan kuulosti lupaavalta. Sisko innostui shortseista niin paljon, että päätti ostaa ne myös mustana. Loppujen lopuksi me kaikki kolme sisarusta ostimme nuo valkoiset shortsit omaksemme. Ja hyvä näin. Asustelin koko alkuviikon mökillä ja nimenomaan näissä kyseisissä shortseissa.

Tuli muuten jotenkin nostalginen olo ostaessani shortseja. Muistan nimittäin elävästi miten vajaa parikymmentä vuotta sitten olin ensimmäistä kertaa itse valitsemassa nimenomaan farkkushortseja Seppälässä. Olimme koripalloturnauksessa Tampereella ja taisin silloinkin viettää koko viikonlopun kesän uudet mahtavat shortsit jalassani. Ympyrä on sulkeutunut!

Huomenna matkustan takaisin Kotkaan ja mökille. Mikäli ilmat jatkuvat samanlaisina siirtyy paluuni Helsinkiin varmasti pitkälle ensi viikkoon. Olen pitänyt nämä aurinkoiset päivät kameraa mukanani, mutta en ole ehtinyt laittamaan kuvia koneelle. Joten siinä vaiheessa, kun maltan taas istua rauhassa koneen ääreen, on luvassa runsaasti postauksia!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
After sauna
NEW IN: Festarishortsit