Inspiraatiota kotiin

Syksyn aikana myös koti on saanut kokea isompia muutoksia tulevan perheenlisäyksen vuoksi. Olen hiljalleen käynyt läpi KAIKKI kaapit ja laittanut turhat tavarat kiertoon. Siivosimpa joku aika sitten häkkivarastommekin lattiasta kattoon. Yllättävän paljon turhaa tavaraa oli kertynyt tässä kahden vuoden aikana, jonka olemme nykyisessä asunnossamme asuneet.

Uusi tulokas tulee tarvitsemaan tilaa monella tapaa. Säilytystilaa on raivattu vaatteille ja tarvikkeille useampi kaappi ja laatikko. Vauvan sänky syrjäytti makuuhuoneessamme olleen jättipeilin ja jouduin vaihtamaan sen pienempään. Kaikkien vauvaan liittyvien muutosten lisäksi olen uusinut mm. keittiön verhot ja olohuoneen sisustuksen. Koko ajan tuntuu olevan jokin pieni projekti käynnissä. Alkuviikosta ajattelin laittaa kotia hieman jouluisemman näköiseksi.

Inspiraatiota sisustuspuuhiin hain viime viikolla sisustuksen pressipäiviltä. Postauksen kuvituksena muutamia lemppareitani sieltä:

 SI MODA SISUSTUS PRESSIPÄIVÄ 2013  

Indiskan ihanat lasipullot sopisivat koristamaan niin kylpyhuoneeseen kuin lipaston päälle olohuoneeseen.

SI MODA SISUSTUS PRESSIPÄIVÄ 2013

Taivaallisilta tuoksuvissa kynttilöissä oli kivan yksinkertaiset etiketit ja ihanat alustat, nämäkin Indiskasta.

  SI MODA SISUSTUS PRESSIPÄIVÄ 2013

Hurahdin pellavaan materiaalina tehdessäni keittiöön uusia verhoja. Verhoissa toistuivat nämä samat sävyt, kuin näissä pellavaisissa tyynynpäällisissä ja pöytätekstiileissä.

SI MODA SISUSTUS PRESSIPÄIVÄ 2013

Ajattelin hankkia jouluksi saunaan uudet aluset. Lapuan Kankureiden sauna- ja kylpytekstiileiden joukosta löytyy todella kauniita pintoja ja ihania materiaaleja.

SI MODA SISUSTUS PRESSIPÄIVÄ 2013

Viimeisimmät sisustushankintani ovat lähes poikkeuksetta olleet harmaan sävyisiä. Väri tuntuu pistävän silmiini joka puolella, kuten näissä Jotexin salmiakkikuviollisissa tyynynpäällisissä.

SI MODA SISUSTUS PRESSIPÄIVÄ 2013

Sisustushuumani on yltänyt kattoon asti ja tällä hetkellä yritän kuumeisesti löytää sopivan valaisimen olohuoneeseen. Yhden vaihtoehdon ehdin jo kerran ostaa ja lopulta pitkän pohdinnan jälkeen palauttaa. Nämä Clas Ohlsonin suositut lampunritilät ovat nyt saaneet sisäänsä myös koristeellisia kuviolamppuja. Näistä tulee varmasti kaunis valo!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Ensimmäinen talviasu